Když vysaji komára vysavačem, bude žít dále nebo uvnitř okamžitě umře? (nechci vědět, že potřebuje krev) A je možné aby z vysavače vyletěl?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, fcoop před 4760 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Uhyne – vířící nečistoty a tlak vzduchu ho natolik poraní, že pokud ne ihned, tak zakrátko jistě ho tato kombinace usmrtí.
0 Nominace Nahlásit |
A CO TAKOVEJ PAVOUK BRRRR.....STALO SE TI TO NĚKDY A UDĚLALA JSEM TO SCHVÁLNĚ BYL TO TEN VELKEJ CHLUPATEJ FŮŮŮJ.....
0 Nominace Nahlásit |
Já tě asi zažaluji ochráncům zvířat! Ne,dělám si srandu. Možná,že přežije,možná ne. To ještě badatelé asi nezjistili.
0
před 4760 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky záleží na typu vysavače. Třeba u toho s vodním filtrem bych mu moc velkou naději nedával :) Ze sáčku asi vyletět může.
0
před 4760 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
podle mého skromného je do trubice vcucnut (na jeho poměry) ohromnou silou, která ho pravděpodobně rozmačká, ještě než se dostane do těla samotného vysavače.
0
před 4760 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
vlítne dovniř tím proudem vzduchu a vletí do prachu a tam chcípne
0
před 4760 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak já to jednou zkoušel. Z běžného pytlíkového vysavače jich většina nezraněná vyletěla ven. Pokud tedy komára vysajete, tak doporučuji pytlík ihned vyklepat mimo domov.
0
před 4760 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
myslím, že už cesta tou hadicí pro něj bude dost nepříjemná, takže asi nevyletí, zavalí ho další vysátý bordel
0
před 4759 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek