Stále své otázky opakujete, takže si je projděte a dostanete odpověď.
Už jsem vám několikrát psala, že je třeba, abyste se na skutečností díval jinak, S tím souvisí i změna myšlení.
Chcete, můžete, nebo musíte.?
Zeptejte se tedy, co chci, co můžu, co musím změnit. Ale co to je, musíte vědět sám.
--
"Měřítkem inteligence je schopnost změny.“ — Albert Einstein
Zdroj: https://citaty.net/citaty-o-zmene/
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Změnit můžeš především sebe a tím budeš vidět jinak okolí. Každý člověk má určité názory, kterým věří a podle toho jedná. Stejně má tak určité hodnoty, prožívá určité emoce, něco zažil a má reference a klade si nějaké otázky. To vše dělá naše podvědomí, ale my si to můžeme upravit, přeprogramovat. Když se budeš ptát, proč se mi nedaří a proč nic neumím, tak tě napadne jednoduchá odpověď, že jsi (…) a že za to můžeš sám. Ale stačí změnit jednu věc v tom, co jsem ti uvedl. Třeba jen tím, že se budeš ptát. Jak bych mohl změnit svůj život tím, co mám a co umím? Co se potřebuji naučit abych toho dokázal více a někomu pomohl, byl pro někoho důležitý? Kdy to chci dosáhnout? Co potřebuji udělat? Otázky, názory, když to vše využiješ, začneš se dívat na věci kolem jinak a zjistíš, co je důležité. Ale jednat musíš ty. Já ti nabízím lucernu, ty si otevíráš dveře a jdeš. Musíš si naplánovat cestu k cíli.
0 Nominace Nahlásit |
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |