Chodím plavat,piji 2–3 litry vody denně,a mažu se krémem proti
celulitídě od Avonu.
Od jara do podzimu jezdím hodně na kole a chodím s dětma na procházky
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, hanny 2, konnye
před 5008 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
2× týdně plavání, vířivka, sauna a fitko, začnu i na masáže.
Na jaře, v létě a na podzim jezdím na kole a kolečkových bruslích.
Pomáhá mi i každodenní procházka se psy. Hodně tekutin a zdravé jídlo
také přispívá.
Doplňuji:
Upravil/a: Jahoda
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, hanny 2, konnye
před 5008 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevšímat si jí. Není to žádná nemoc nebo vada, jak se v poslední době snaží vnucovat ženám různí výrobci pochybných přípravků a přístrojů. Má ji naprostá většina zdravých žen. Nikdy by mě nenapadlo hodnotit ženu podle míry celulitidy.
0 Nominace Nahlásit |
Jahůdko a Panenko – vy jste tak vzorné,až se stydím.Ale je pravda,že já celulitidou netrpím a když se mě přece jen trochu objeví,tak stačí nabraná 2–3kila zase zhubnout.
0 Nominace Nahlásit |
Ahojte, zkoušel jste někdo estetickou rázovou vlnu? Zabrala Vám? Já jsem ji našla, že v Chebu ji dělají právě ( http://amaryllischeb.cz/index.php/slzby/zpevneni-postavy )
Já jsem na ní byla…dělají to ve většině takových „klinik“, ale ta Amaryllis je fajn, je i v Praze…
Mi třeba nepomáhá žádná od Vás z doporučených rad…musela jsem jít přímo na estetickou rázovou vlnu…
kdepak jsi na tom byla? Já jsem viděla, že i tady v tomto salonu to dělají http://www.amarylliscentrum.cz/celulitida-pomerancova-kuze-pryc-s-ni
Taky jsem měla podobný problém … byla jsem v salonu a tam mi pomohli a teď se citím rozhodně lépe….
Popravdě v tom Amaryllis jsem nebyla, ale slyšela jsem o tom od kamarádky, ta tam byla s vrásky …
Já jsem na tom teda byla teď nedávno a můžu Vám říct, že snad to bude dobré a opravdu se ji zbavím..
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |