Kulisek993

Co vám zabralo na nevolnosti v těhotenství?

Ahoj holky, jsem ve druhém měsíci těhotenství a začaly mě trápit opravdu velké nevolnosti. Je mi hodně zle od žaludku a do toho mě trápí i bolesti hlavy. Jsou dny, kdy v sobě skoro neudržím ani vodu. Nemůžu si ale dovolit nechodit do práce a být delší dobu jen doma. Co vám zabralo na těhotenské nevolnosti? Zkoušela jsem lízátka, ale to na mě bohužel nemá žádný účinek. Za týden jdu k doktorovi na kontrolu, tak to zkusím probrat i s ním, ale třeba mi dáte někdo tip na něco, co mi do té doby pomůže.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Savier před 33 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
cappuccino

Radeji se porad se svym gynekologem a never radam z internetu!!!
Vaginalni naparka se nesmi pouzivat az do 38. tydne tehotenstvi!!!! MOhla by sis ublizit!!
https://www.gy­nella.com/pojem/va­ginalni-naparka/

Po tretim mesici te nevolnosti prejdou.

0 Nominace Nahlásit

Savier

Bylinkové čaje pomůžou.

Upravil/a: Savier

0 Nominace Nahlásit

KláraBlack

Mně osobně na těhotenské nevolnosti moc pomohl lék xonvea, když už jsem vyzkoušela všechno možné a nic nezabíralo. Je určený přímo pro těhotné ženy, čemuž je uzpůsobeno složení, aby to bylo bezpečné pro miminko. Určitě to ale prober s doktorem, protože je to lék na předpis. Držím palce, ať je ti co nejdřív líp!

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Savier

cappuccino: Hluboce se omlouvám. Já myslel, že vaginální nápařka se může používat kdykoliv v těhotěnství. Že může uškodit, to by mě nenapadlo ani ve snu. Hezký den!

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Rodina a vztahy