Nejlepší odpověď
Pepa25

pracovní kontakty (podnikání osvč)

Geniální otázka a nabízené varianty mě vedou k přiznání: jsem tu čistě pracovně, platí mě Soroš přes jednu čistě politickou neziskovku, abych tu uváděl na pravou míru různé nesmysly, a tak nasíral k nepříčenosti dezoláty … 😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Savier

To je ale hloupá otázka. Jako co nás tady drží při čem? Při životě? Na odpovědích?

Upravil/a: Savier

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

Na Odpovědích? No samozřejmě, že business 😆

0 Nominace Nahlásit

elkon

jiné

Nic.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

ivo xxx

jiné

0 Nominace Nahlásit

Kelt

jiné

Možná to, že jsem introvert, a nevidím výrazy ve tvářích ostatních a neslyším jejich komentáře při čtení mých příspěvků. Osobně bych se asi neptal. Navíc tady mám čas na odpověď.

0 Nominace Nahlásit

Drap

jiné

Drží kde? Mne nikdo nikde nedrží.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

jiné

„Tady“, kde?

Na světě jeho krásy. Tady, inteligence 💁‍♂️

V ČRdeli? NIC! 🤪

0 Nominace Nahlásit

Lurius

jiné

Drží mě rodina ale já se nikam chystám, líbí se mi tu

0 Nominace Nahlásit

paul1

jiné

Zvyk a zvědavost 🙂

Upravil/a: paul1

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
plebs

Rafaelo je tady zábava jak někteří pamětníci předchozích Ismů se čertí, nebo si zde léčí svoji duši když má doma zlou osobu nebo v zaměstnání šéfa, případně negativně na ně působí česká kapitalisticko-sociálně-demokratická politika či-li budování kapitalismu 35 let, který ještě není vybudován. Rovněž je vhodné nečíst články nebo knihy které narušují duševní rovnováhu na př. kniha právníka A. Rozehnala na jedné kapitole, 35 let jsme ganstersko-policejní stát, kde uvádí některé soudce i st. zástupce a jejich falšování a intriky. Zdroj. Hlídací pes org.
Může jít také o deprese, schizofrénii, stresovou poruchu, úzkostnou poruchu poněvadž část soukmenovců neumí diskutovat a napadá nejvíce Rokiho což jim činí potěšení možná i orgasmus.

Nový příspěvek