Velmi ráda peču, poslední dobou se zajímám i o bezlepkové a bezlaktózové dezerty. Znám kavárnu, kde občas i pracuji a velmi ráda bych své výrobky v této kavárně i prodávala (pouze příležitostně, tj. 1× za týden/za dva týdny)…
Jenže v právní mašinérii se nevyznám a proto se obracím na ty z Vás, kteří se v ní umí orientovat.
Co vše je třeba zařídit (kromě potravinářského průkazu, který už mám), abych mohla tuto činnost provádět?
Tuším, že půjde zřejmě o kontrolu hygienických podmínek a živnostenský list.
Děkuji mnohokrát za odpověď.
Zajímavá 0 před 2083 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Založit živnost, získat povolení od hygieny.schválení místa výroby.
V běžné kuchyni, kterou požíváte pro rodinu, to zřejmě nebude
možné.
Přeji mnoho úspěchů v podnikání.
0 Nominace Nahlásit |
Napřed si budete muset zařídit výrobnu, která musí vyhovovat
hygienickým normám podle EU (nelze péct v béžné kuchyni).
V tomto ohledu se poraďte s hygieniky.
Až vyhovíte požadavkům hygieniků, bude všechno ostatní hračka.
0
před 2082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek