Když jsem nervozní (třeba se bojím doktora :D), nemužu spát , točí se mi hlava a jsem smutná. Tím víc jsem nervozní, když se mi tyhle věci dějí.. je to normální? Všude čtu že se od psychiky všechno odvíjí – dobrá psychika = celkové zdraví.. Je to tak? Máte s tím někdy taky problém? Co si o tom myslíte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Pájo, Kamionacka09, demenceee před 4468 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já myslím že na psychice závisí všechno. Třeba když na toho doktora budeš furt myslet a bát se toho bude ti hůř. Třeba já když se něčeho bojím je mi zle a chce se mi zvracet třesu se atd. Myslím že tohle všechno vyvolává psychika. Taky mám s tím problém nemůže někdy vůbec dýchat když si na to vzpomenu a potom čím mín na to myslím, uklidnuji se a ono to samo odezní. :)
0 Nominace Nahlásit |
Nevyrovnaná psychika může opravdu za kde co.
Psychika ale není nic neopravitelného, častokrát stačí na některé věci, které člověka v životě potkají, nalézt odpovědi.
Učastním se právě velice kvalitního projektu (a nebete to zde jako
reklamu) a vřele bych jej doporučil i Vám. Akce se jistě bude opakovat, jen
si to pohlídejte.
Více informací najdete zde:
http://centrumzmen.cz/letni-skola-stesti?a_aid=4feba0d432b0d
nebo na:
http://centrumzmen.cz
0 Nominace Nahlásit |
Psychika je hrozna,psychicky se da vyvolat cokoliv,treba panicke stavy i omdleni,depresivni nalady ruzne strachy a fobie,spatne dychani jak uz tu je uvedeno,zvraceni,prujem,brneni a mravenceni v tele,paleni kuze..Psychika odrazi nase zdravi.
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím, že od psychiky se odvíjí téměř vše, vždyť je to taky jádro naší osobnosti. Když se chceme zbavit strachu a jiných nepříjemných pocitů, nebo myšlenek, je třeba pečovat o psychické zdraví a o osobnost. Je to důležitější, než péče o tělo.
0 Nominace Nahlásit |
Psychika je velice důležitá a v podstatě vše může způsobit. Např.:
při špatné psychice můžete říct něco, čeho pak budete litovat.
Já, když jdu k doktorovi (jakémukoli), tak jsem tak vynervovaná, že si se
bojím, abych se tam nepozvracela. 😁
Pro mě je psychika dost důležitá, protože dělám sport u kterého musíte
být dobře naladěná (lukostřelbu). Když to tak není, můžete jít i se
sebelepší technikou do kopru. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Všechno a protože to naši vládní činitelé vědí, dělají vše aby jsme byli co nervóznější ! Kšeft je kšeft.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Pájo Nahlásit |
Psychika vyvolává mnoho věcí… Moje maminka by se neměla nervovat,protože by se jí mohli vrátit vředy.. Mnoho mých známích se nesmí nervovat kvůli srdci… Je to prostě veliký problém a je mnohem lepší zachovat chladnou hlavu a snažit se být v klidu…
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, je pravda, že psychika ovlivňuje každého. Mnoho lidí, včetně mě, zažívá nervozitu, nespavost, stres nebo úzkosti. Souhlasím, že dobrá psychika je klíčem k celkovému zdraví. Osobně mi v těchto situacích pomáhá kratom. Když se cítím unavená nebo mám úzkosti, tak si ho vezmu a všechno hned zvládám mnohem lépe.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |