Dobrý den,
chci si pořídit nový TV přístroj do bytu a nevím jak na to.. Poradíte?
Děkuji..
Jednak chci přístroj s co nejmenší spotřebou, čemuž by asi vyhovoval ne LCD displej, ale LED displej..
Dále chci, aby byl plochý a uhlopříčku neměl nejmenší..
Pokud by to šlo, ocenil bych, kdyby se na něm dal obraz rozdělit na dvě části /vysvětlím později/..
V neposlední řadě samozřejmě potřebuji, aby uměl vůbec televizní signál přijímat /ikdyž integrovaný set-top-box mít nemusí, protože ten mám a nebyl by problém to propojit, šlo-li by to/..
Dále bych chtěl, aby se k němu přes VGA vstup připojit notebook a já televizor mohl použít i jako „větší monitor“.. S čímž souvisí můj dotaz na možné rozdvojení obrazu, které bych si představoval tak, že bych třebas na jedné půlce dělal práci na počítači a na druhé bych mohl sledovat televizní program.
Nevadilo by mi, kdyby TV podporoval příjem kanálů v HD kvalitě (ČT HD, Nova HD, atd.)..
Vím, že asi mé požadavky nejsou nejmenší, ale věřím, že něco takového existuje 🙂 Děkuji za odpovědi..
Každou náležitě odměním 🙂
Doplňuji:
A jak je to prosím s tím možným rozdělením obrazu na „televizní“
část a „počítačovou“ část? Díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? terry, SINGO před 4818 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
třeba Samsung UE32D6510
http://beta.czc.cz/samsung-ue32d6510-lcd-televize-32-/88798/produkt
nebo levnější LG 32LW4500
http://beta.czc.cz/lg-32lw4500-lcd-televize-32-/91737/produkt?q-c-4-f_2026680=d32.0&q-direction=DESC&q-c-0-f_2026605=sLCD&q-category-id=90sctvn0s6j5gaqckceah4l51a&q-c-3-f_2026681=s1&q-c-2-f_26628782=s1&q-c-1-f_2026672=s1
Doplňuji:
Na Vaše rozdvojení obrazu potřebujete TV Tuner do USB portu, třeba tento
Gigabyte GT-U7300
To nemá s TV nic společného
Upravil/a: Michal Kole
0 Nominace Nahlásit |
Na obecnou otázku se nedá konkrétně odpovědět. Chtělo by to alespoň upřesnit velikost. Zadejte si do vyhledávače „monitor MPEG4“ a můžete se hodiny a hodiny probírat v nabídkách. Je z čeho vybírat. Na dva obrazy by byl lepší tuner do PC a mít otevřená dvě okna. Pak by stačil obyčejný monitor.
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuju navštívit nějakou kamennou prodejnu, kde vám vše ukážou a na přání předvedou, můžete si to takhle před koupí ověřit a vyzkoušet.
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, TONICK
před 4818 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší by bylo navštívit autorizovanou prodejnu a tam vše uvidíš na vlastní oči a uslyšíš na vlastní uši!
0
před 4818 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek