Je to napsaný u branickyho sklípku ve Vodičkový. To tam maji nějaký stáčený, nebo jak tomu nam rozumět? Den předtím co se nevypije vylejou? Jaký je přesně rozdíl v tom, kde maji tohle a mezi normální hospodou?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2108 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vidím to jako vtipnou reklamu s narážkou na čerstvý chleba. 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? sesednizkola, Kepler
před 2108 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já to taky vidím jako dobrý pokus o reklamu – stříknutý kapkou recese. Asi jako „kuřte marsky filtrem napřed – za ty prachy to je síla“!
0
před 2108 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Teoreticky každý deň otvárajú novú fľašu. Vraj nedolievajú
z otvorených z predchádzajúceho dňa…
„Den předtím co se nevypije vylejou?“ nie, možno…
Je niekoľko možností k ich tvrdeniu:
1 – otvorený rum, vodku použijú k iným kulinárskym účelom…
2 – nevypytý obsah fliaš dostáva milý personál domov, alebo
k neviazanej zábave po zatváracích hodinách…
3 – použije sa to na bližšie nešpecifikované účely…
4 – klamná reklama…
0
před 2108 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tam to bejvávala čtyřka jak vyšitá. Když jsem se tam byl podívat naposled, to není moc pro čechy hospoda…
0
před 2108 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |