Dneska mi přesně na kůži pod okem letěla prudce moucha a odrazila se a docela to zaštíplo. Myslíte, že mi tím letem nemohla způsobit jizvu, dirku, vrásku na té kůži? Opravdu mi vletěla na kůži prudce a rychle a jak říkám, trochu to zaštíplo.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 1827 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nanejvýš by ti to oko mohla podráždit a bez následků. Ale kdybys chytil mouchu na motorce při 90 km/h a bez brýlí, to bylo horší. Jednou mi nějaký těžší hmyz způsobil prasknutí štítku na integrálce a bylo to jako zásah šutrem.
0 Nominace Nahlásit |
Môže spôsobiť aj vážnu vec, nemyslím poranenie oka ako také,ale ideš napr.na bicykli z kopca, väčšou rýchlosťou, nemáš okuliare, vletí mucha do oka,a ty stratiš na chvíľu zrak.Vdedy môžeš škaredo spadnúť,a dolamať si ruku.Stalo sa mi to,odvtedy nikdy nezabudnem nasadiť okuliare
0 Nominace Nahlásit |
Pokud to nebyl nějaký minidron (nebo Aliendron), můžeš být v klidu. To
se občas stává a pokud vím, nikdo kvůli tomu ještě neskončil na
márách. I když to, co píší zbyndo a Kepler nelze brát na lehkou váhu.
Ale to už ti v tuto chvíli nehrozí.
Já mám v dobré paměti jednu příhodu v dávné minulosti s chroustem,
který mě málem sestřelil z motocyklu, neb se trefil přímo do čela mezi
horní okraj brýlí a okraj přilby. Míso tam bylo tak akorát pro něj a
100%ně ho využil. Jinak pocit stejný, jak popisuje Kepler. Byla to taková
prda, že jsem pustil řídítka a šel do záklonu. Naštěstí jsem jel po
rovině a dopadlo to dobře. Teď si uvědomuji, že chrousta jsem už
sakramentsky dlouho neviděl…
0 Nominace Nahlásit |
No jo, vidíš, to mně ani nedošlo. Ale třeba si nevšimne. Nemůže přece všechno stíhat, i když je velký, krásný, nekonečně inteligentní,… 🙂
Já si myslím, že alien je žena, vydávající se za chlapa. Přece tak, jak tady alien píše, chlap inteligentní NENÍ, to mně nikdo neříkejte!