Slyšela jsem o tom, že když budu mít v mobilu kolem 100 (samozřejmě i méně) java her, tak se mi telefon může zničit. Je to pravda ??
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4994 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Neměl by se pokazit jen se zpomalí, protože bude mít zahlcenou paměť. Je to podobné jako s počítačem.
0
před 4994 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není to pravda. Instalováním aplikací telefon nelze zničit. (Operační) paměť zahlcují pouze běžící aplikace, nainstalovaných (v storage) jich však můžete mít libovolné množství jaké jen unese paměť telefonu.
Dokud je všechny naráz nespustíte, na výkon to nebude mít negativní vliv.
///
může se stát že je aplikace špatně napsaná a telefon zcela přestane reagovat. To je nejhorší scénář jaký tak může nastat, v takovém případě stačí jen vyjmout baterii, telefon znovu zapnout a bude dál fungovat.
0
před 4988 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já měl na starém telefonu nokia 6300 460 her stažených z internetu. Byl tak zasekan že když sem spuštěl hudbu (25 písniček) tak sem čekal 2,5 minuty než naskočil. zničit se nemůže ale slyšela si to zřejmě protože někomu se restartoval mobil (některé to dělají často kvůli ,,zahlcení'' systému. záleží taky jak výkoný procesor tvůj mobil má a jestli ho vůbec má.
0
před 4987 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |