Včera mě jedno zdejší prdítko požádalo o nalezení otázky na odpovědích, do které jsem odpovídal, a jediné co si pamatovalo, že jsem do své odpovědi vložil odkaz na jinou otázku. Zkusil sem ten odkaz vložit do lišty a projet to přes google, ale nic to nenašlo. Takže se ptám, existuje nějaký způsob, jak se dá najít stránka, když jediné co o ní vím je to, že na ni někdo vložil určitý odkaz? (www.blablablaprdžbluňk.cz)
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, anonym před 4318 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4318 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že Seznam má lepší index českých stránek, jak Velký Bratr Google, zkusil bych použít spíš Seznam. Případně bych uvažoval o Jyxo, ale nevím, jak je na tom on s indexem. Bývával českou jedničkou v indexu českých stránek, ale v současnsoti si myslím, že už tomu tak není.
0
před 4318 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že Seznam má lepší index českých stránek, jak Velký Bratr Google, zkusil bych použít spíš Seznam. Případně bych uvažoval o Jyxo, ale nevím, jak je na tom on s indexem.
Tady jsou všechny témata, kde byl ten odkaz použitý:
http://www.google.cz/#hl=cs&tbo=d&q=%2Fvysvetlite-1-vypujcim-si-na-to-cizi+odpovedicz&oq=%2Fvysvetlite-1-vypujcim-si-na-to-cizi+odpovedicz&gs_l=serp.12...21.21.9.2504.1.1.0.0.0.0.74.74.1.1.0...0.0...1c.z0eMXhfaZEw&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=37f837384c059d0e&biw=1126&bih=821
Nicméně ono druhé téma (které nejspíš hledáš) už bylo na serveru upravováno, nebo smazáno, popřípadě formátováno podle jiné specifikace.
⇒ Nejspíš ho už neotevřeš ;)
No, tak vidíš, dělalas ramena a takys nenašla :) Myslel sem tuhle otázku > http://www.odpovedi.cz/otazky/koho-se-simpsonovych-mate-nejradsi#discussion
Hele, kdyby to bylo tak jednoduchá, jako vložit odkaz do googlu a kliknout na vyhledat, tak bych se neptal :)
ta vam da !! ta nase prditko ! :))
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |