Chtěl jsem se zeptat jestli se dají některé součastky z Notebooku přeinstalovat do mojeho PC.Tedy moje sestra zničila svůj notebook tím ,že ho polila nějakým juicem ,ale byla postižena jen zakl. deska ,chci se tedy zeptat jestli se dá harddisk a procesor přeoperovat do mojeho pc nebo to není možné předem děkuji za odpověd .Uživatel Tyrox
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4803 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Harddisk by teoreticky šel, ale přes nějakou redukci, protože komponenty pro stolní PC má jiné rozměry.
taky je otázka zda nemá harddisk v notebooku jiné konektory zda půjde připojit na SATA ve stolním PC, optě by byla třeba nějaká redukce
DVD mechanika z notebooku do stolního PC to jsem redukci neviděl.
CPU má NTB a deskop PC zcela rozdílné. U notebooku jsou CPU, grafika, optimalizovány na nižší výkon, kvůli chlazení a spotřebě energie.
takže jednoduše někdy jo a někdy ne. Nejjednoduššejší je to s pevným diskem
RAM je taky rozdílná.
Pokud myslíte přendat HDD z jednoho notebooku do druhého to by mělo jít bez problémů, pokud není na disku nějaký speciální konektor, RAMM by taky neměl být problém pokud je to DD3/2/1 na obou notebookách stejná.
DVD mechanika by taky měla jít přendat bez problémů, pokud výrobce nepoužil nějaký speciální konektor.
0 Nominace Nahlásit |
Jde to, procesor musí ovšem podporovat základní deska. V noteboocích se používají jiné typy. Spíš bych uvažoval o opravě. Kromě zalepené klávesnice by se nemělo nic jiného poškodit.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |