je mi jedno jestli mne nebo me Miroslavste,ja a elektronika nejdem dohromady,kdyz chci neco zapojit,nainstalovat konci to katastrofou,pokazde si prectu navod k pouziti,prelouskam pro me spanelske nazvy typu USB,AH ALL-ONE,ten cudlik zapojim tam ten sem ,zapnu a-nic,tak to instaluji znovu uz by to melo jit a-nic,nejvic me stve ze uz mi smrdi pocitac,asi se neco prehralo a pali,uz podeziram vsechno z elektriky ze me to nema rado a dela to naschval
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, annas, Miroslavst, roxy52, Jahoda, anonym před 5211 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
je to úplne normálne. Veľa ľudí si s technikou netyká, ale pritom sú šikovní na iné veci. Každý sme nejako postihnutí 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Já bych to nebral až tak tragicky,každý jsme takto,nebo aspoň většina začínala.Já jsem takto začínal ve svých 50ti letech a dnes jsem schopný poradit i druhým.Začal jsem s knížkou „začínáme s PC“ a dnes takových podobných publikací mám na dvě desítky.Chce to jen chtít a hlavně mít na to dost času.
0 Nominace Nahlásit |
Já když jdu koupit nějaký náhradní díl na auto,tak když se mě prodejce zeptá-jaký mám auto,s radostí odpovím-takový bílý.A na prodavači už vidím,jak si říká-aha,ženská.
0 Nominace Nahlásit |
A proč to nezkusíte formou učení? :))
Vemte si třeba USB (Universal serial bus) a zjistíte si o tom co nejvíc
informací, třeba po překousávání tolika informací dojdete i k tomu, že
se stanete PC expertem..:))))
0 Nominace Nahlásit |
Je pravda že člověk může vyniknout jen v tom, čemu vůbec nerozumí. Čím déle bádáte, tím více zjišťujete že o tom nic nevíte a to je deprimující BIGFOOT
Zdroj: taky o tom nic nevím
0 Nominace Nahlásit |
máš tam spoustu fajn odpovědí:-)) abych přidal svoji krátkou repliku! Nic si z toho nedělej, je nás „hafo“. Kdyby nebylo těchto rubrik, tak jsem mimo „mísu“ neustále 🙂
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |