Tzv. prostatitidu. Už to bude dva týdny od mého „vyšetření“. Četl jsem si článek o rakovině prostaty a bylo tam doporučení, jak si může člověk sám udělat vyšetření, no tak jsem to zkusil. Dobrý nápad to nebyl.
Chodím od té doby mnohem častěji močit. Mám také pocit neúplného vyprázdnění močového měchýře a občas mě píchne v podbřišku (tam, kde je prostata).
Četl jsem, že prostatu a rektum dělí jen asi 2–3mm stěna. Což je hodně málo. To bych se nehtem teoreticky klidně mohl škrábnout až na prostatě 😓 Což by mohlo znamenat ten zánět.
K doktorovi se mi s tím opravdu, ale opravdu nechce. Navíc zánět prostaty je skoro nevyléčitelný. Údajně.
Zajímavá 0 před 11 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otazka je myslena vazne? Co my s tim?
Zda se mi, ze ty uz nevis co bys!!??
0 Nominace Nahlásit |
Opět – kvůli své neschopnosti konat (jít k doktorovi) teď trpíš. Tak si trp, je to tvůj problém…
Přitom by stačilo se objednat, asi by tě i mohli urychleně vzít, stačí, když to sestře do telefonu dramaticky popíšeš. Mně to takhle funguje…
0 Nominace Nahlásit |
Ty jsi, ale bzuk 😉
Proč si o tom, něco raději nepřečteš….
Tu si SÁM nevyšetříš …..
Spolehlivý pak je krevní test, tzv. PSA.
/Měl sis vzít gumové rukavice, když strkáš prsty do řiti…/
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
cappuccino: Kéž by ta otázka nebyla myšlena vážné 😓 Zbavil jsem se alkoholismu a hned přišel nový problém…
@Savier: alkoholismu ses nezbavil. I vyleceny alkoholik (tim ty ale zdaleka
nejses) zustava alkoholikem!
Ale je videt, ze ti ten alkohol poskodil mozek!! Ty si o ty problemy primo
koledujes!!
cappuccino: Ano, bez následků se pití v takovém měřítku jistě neobešlo… Jsem si toho vědom. Dal jsem ale sám sobě slib, že se už nikdy nenapiju. Na psychiku to má opravdu blahodárný vliv, no a to abstinuji teprve týden (!) Hezký večer.
Nevíš, jestli jsi se zbavil alkoholismu, to nemůžeš po pár dnech či týdnech říct. Pokud jsi byl závislý, tak se pití může kdykoliv vrátit, třeba ze stresu o zdraví, že… Takže bacha!
Savier: Nepíčuj, nepíčuj, už jsi jak důchodci. Neměl jsi se hrabat v prdeli holou rukou. 🤦♀️ Dobře Ti tak! 🙄
Příště budeš úplně vědět a nebudeš se hrabat v řiti holou rukou – když Tě to úplně nenapadne! 😅🤪
Solidně jsem se dnešní „otázkou“ zesměšnil 🫣😂 Ale bohůžel, asi je mi souzeno mít různé problémy s rozmnožovací soustavou.
Tohle ale byla jen a jen moje chyba a teď budu pykat! Četl jsem hrůzné příbehy, že někdo má ten zánět třeba dvacet let 😓 To mi moc psychicky nepomohlo.
Jako ty příznaky jsou celkem „stabilní“ řekl bych. Přece jen, kdyby to byl bakteriální zánět, tak se to zhoršuje, protože ty bakterie by se za ty dva týdny stihly namnožit. Ale to je jen spekulace. Napadlo mě, jestli jsem si tu prostatu třeba jen nepodráždil, nebo tak…
Az se budes chtit priste sebeposkozovat, tak si radeji trhej vlasy nebo
vousy. Tam
nemuzes napachat tolik skod!!
Drap | 3405 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1339 | |
zjentek | 1202 | |
hanulka11 | 1028 | |
elkon | 960 | |