Existují samonivelační stěrky. Podle křivosti podkladu by vám na balkon měl stačit pytel, nebo dva. Rozmíchá se vyleje, rozetře a nechá zschnout. Máte téměř ideální rovinu Sklon se vytvoří při pokládání dlažby. Na jeden metr stačí cca 0,5 – 1 cm
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den. Jestli je ten beton opravdu jenom mírně křivý,potom není třeba ho vyrovnávat.Stačí založit rohové dlaždice,podle velikosti si je rozměříš,podélné srovnat latí a vodováhou. Totéž udělej s příčnými se sklonem,na metr stačí 2 cm. Po zaschnutí dlažbu položíš,latí budeš kontrolovat rovinu,a nerovnosti srovná použitá vrstva použitého lepidla.
0 Nominace Nahlásit |
Dával jste si na balkon někdo mramorovou dlažbu? Zajímalo by mě jestli jste spokojení a jestli se mi vyplatí o tom přemýšlet? co myslíte?
Přírodní mramor? Naprosto ideální volba za mě. Mám rád kvalitu a hlavně také přírodní materiál. Nejen na balkony, ale také na terasu jsem zvolil dlažbu od piedra.cz Když jsem si to porovnal, tak mají opravdu pěkné ceny a hlavně jsem taky velmi spokojený s dodaným materiálem. Velmi dobře se mi s tím i pracovalo.
Dobrý den, ten sklon vám poradí podlahář ale určitě tam nějaký chcete. Stačí jen pár stupňů, fakt v rámci jednotek. Cokoliv více je zbytečně moc. Jinak dlažba na balkoně je fakt super věc. Viděl jsem, že si tam lidi dávají třeba lino nebo jenom stěrku a to mi přijde jako prostě něco, co se dlouhodobě nevyplatí třeba z hlediska úklidu nebo udržitelnosti. :)