Když kliknu na ploše/kdekoliv na notebooku na nějakou ikonu pravým tlačítkem na myši tak to trvá hrozně dlouho. Naposled až 17 vteřin. Prosím o pomoc. Zkoušel jsem „čištění“ počítače CCleanerem, vypnout pár procesů, odinstalovat programy co nepoužívám – no nic z toho nepomohlo. Můj notebook je TOSHIBA SATELLITE C55 – A – 1H9. Co bych měl udělat?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Malvína před 2332 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jak dlouho ti ten problém trvá? Já to obvykle řeším tak, že přes Panely nástrojů najedu do Obnovení a zvolím jako bod obnovení datum, kdy ten problém ještě nebyl. Zpravidla mi to zabere.
0 Nominace Nahlásit |
Kepler: Trvá to asi 3 dny. No nic… zkusím co jste mi poradil. Mám pouze
2 body.
18.6. (dnešek)
a 16.6. – zkusím zvolit tento bod. Potom sem napíšu, jestli to
pomohlo.
Kepler: Mýlil jsem se. V procesech jsem vypnul jakýsi wmi_povider nebo co. Zatěžovalo to procesor jako blázen. – Na 100 %. Teď se podrobnosti po pravém kliknutí objeví asi po 5 – 10 vteřinách.
Kepler: Tak jsem udělal co jste mi poradil. – Bez výsledku. Je to spíš ještě horší. Po kliknutí pravým tlačítkem se točí jen modré kolečko. ☹ A ne – vlastní bod obnovení zadat nelze.
Pretože nebol spravený. Pri čistení cclearem pri čistení registrov sa program pýta na archívne uloženie registrov. A je tam možnosť vytvorenia bodu obnovenia.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |