Možná je tahle otázka tady opakovaně, ale berte na vědomí, že možnosti investic se hodně mění.. Před lety jelo zlato, teďka jede nevím co.. :)
Do čeho tedy investovat? Akcie mě neberou, nemovitosti vůbec ne, fondy
taky nic moc.
Co mě zajímá, jsou spíše projekty, online projekty, kde si např.
nakoupíte balíček reklam a za měsíc máte 150% výnos. (viz. AdBrook apod).
Investujete tedy 20k a 10 bude zisk, to není špatné ne?
Dále mě hodně bere sázení na sport, kterému se věnuji již pár let a mám strategii, která je cca 80% úspěšná a výnosnost tam je obrovská.
Máte ještě nějaké nápady, do čeho investovat peníze? Jsem velký fanda investic, takže ocením každý nápad, sem s ním.
No a výši investice nechme nevyplněnou.. dejme tomu od 50 000-milion Kč.
:D
A délka investice.. netuším.
Trochu se nudím :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? marci1, Anikitos před 3337 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Hele Ondříčku, už máš hotové úkoly? Tak si jdi vyčistit zoubky, a šup s tebou do postýlky…:DDD
(investice jsou docela vážné téma, a kromě toho dost osobní, a snad by ses neorientoval podle „školáckých“ rad?:D)
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ondra07 Nahlásit |
Já investuji do vepřového masa. Návratnost nulová, ale to žrádlo!
I já se trochu nudím!
0 Nominace Nahlásit |
162359657/0600
dík
Na profilu máš pěknej citát od Lennona a já myslel,že je tvůj.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
0 Nominace Nahlásit |
do zelí ty vole;q
ReHu se zase blejskla 🙂kognitivní disonance ?
Upravil/a: střevo
0
před 3337 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, za mě osobně je nejlepší možnost investic stále zlato. Jak v roce 2015, tak v roce 2022 nebo v roce 2023. Prostě má stálou hodnotu a jako long term investice to funguje fakt dobře. Mrkněte třeba sem https://www.investice.cz/ukladani-do-zlata/ kde se probírá ukládání peněz do zlata. Nakoupíte a o nic dalšího se nestaráte. 🙂
Co takhle zlato? http://www.investice.cz/investicni-zlato/t96/ To bude mít stále nějakou hodnotu, co myslíte?