To samé pokud s někým zápasím už se mi stalo že jsem škrtil ženu nebo dceru ze spaní kolikrát jsem nakop skleničky nebo zeď usínám s otevřenýma očima před usnutím mám záškuby a jednou mě to i nadhodilo z postele.
Upravil/a: Tomáš (Bean)
Zajímavá 0 před 14 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Šli dva medvědi, jeden hnědý, druhý doprava. Toto je kružítko, ale nemám žádnou kočku. Nejsem účastníkem této konference, nicméně bych chtěl tučňáka. The Rain in Spain stays mainly on the Plain. Příliš žluťoučký kůň úpěl ďábelské ódy. Soused Sodovka skladoval ve stodole nejen kajak a kousek lana. Lenka dodala do skladu nejen prospekty na kajaky. Jemný jelen zjemnil len. Mé vznášedlo je plné úhořů. To se může přihodit i té nejlepší lopatě. To dá rozum, že když strejda nemůže chodit, že nemůže dělat jelena. Lesní laň letí lánem. Hodný hajný Hon hodil honem horní hod kolem polen.
Hlavně, že ti šmakuje, zbytek se poddá! 🤪🙈
0 Nominace Nahlásit |
Myslím že bys tohle spíš měl řešit s doktorem možná s psychologem (někdy to může být psychologické) doktor vždycky poradí nejlíp zní to že už to máš roky takže nic co ti poradí na internetu ti nepomůže protože si to určitě už zkoušel
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3405 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1339 | |
zjentek | 1202 | |
hanulka11 | 1028 | |
elkon | 960 | |
quentos | 955 |