burakeli

Je v Jihlavě někde ZOOT?

Nejde mi to vyhledat, google ani seznam se mi nenačítají.:)
Děkuji!!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3426 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

Ano:
Březinovy sady 5642/10
586 01 Jihlava 1
Provoz:
Letní květen – září 8.00 – 18.00 100 Kč 60 Kč 60 Kč 30Kč
Mezi duben, říjen 9.00 – 17.00 100 Kč 60 Kč 60 Kč 30 Kč
Zimní listopad – březen 9.00 – 16.00 80 Kč 40 Kč 35 Kč 15 Kč
Za dítě se považuje osoba ve věku od 3 let do 15 let.
ZTP a ZTP/P – Osoba s průkazkou občana ZTP.
Osobě, která se prokáže průkazkou občana ZTP/P, je umožněn doprovod jedné osoby zdarma.

Slevu ze základního vstupného lze poskytnout:
Osobám, které dosáhly věku 60 let a prokáží se průkazem totožnosti – sleva 40 Kč ze základní výše vstupného pro dospělé dle příslušného období.
Studentům do 26 let, kteří se prokáží platným průkazem studenta – sleva 40 Kč ze základní výše vstupného pro dospělé dle příslušného období.
Děti do 3 let mají umožněn vstup zdarma. Za kočárek se neplatí.
U organizovaných skupin (tábory, zájezdy atd.) má na každých 15 dětí jeden doprovod vstup zdarma.

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce
Vikki.vivi

Ja jsem kamosce kupovala na zootu ted tricko k narozkam a vubec ji nesedelo, poslala jsem tedy zpet a krome vracenych penez mi poslali i slevovy kod NESEDIVAMTO na 20%!!! To jsem nadsena haha, ted jsem vybrala kamosce jiny tricko a sobe taky neco a jeste usetrim. :))))) Kod lze pouzit i opakovane, takze klidne vyuzijte taky. ;)

Vercule

A ten zoot to má jak s vyzkoušením? Někde jsem viděla, že se dá zkusit ještě před platbou?

před 1002 dny Odpovědět Nahlásit
Cizecek.M

Ano, dá. Ale… Já kupuju jen tu jejich privátní značku, ta mi vyhovuje nejvíc. Sedne perfektně. Takže v tomto případě já nic nevracím :)

Kajolka

Jojo, v Jihlavě je zoot na dvou místech :) Ale já si oblečení nechávám doručit domů, ale to pohodlnější :)

před 1025 dny Odpovědět Nahlásit
Vercule

Tohle oceňuju :) Proto nakupuju na netu, protože mi to doručí až domů a já nikam nemusím :D

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Nakupování