Upozornění
Pozdrav je slušnost, ale do otázky nepatří. Pozdravit i poděkovat ostatním uživatelům můžete v poli pro doplnění otázky.
Dobrý den. Mám dotaz ohledně gymnastického míče 100 cm jak ho mám
správně nafouknout aby měl správnou velikost?
----,
Jak mám nafouknout gym míč když na v popisu 100 cm v obvodu a když to
nafouknu tak má jen 75 cm.
Když míč nafouknu tak je hrozně moc tvrdý, za já dlouho by měl
změknout?
Zajímavá 0 před 2221 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
V odkazu najdete postup, jak míč nafouknout. Možnáí něco děláte špatně, třeba Vám návod pomůlže.
„Víte, jak správně nafouknout míč?“
"Hustilku už máte, vzhůru na nafouknutí míče!
V prvé řadě je potřeba míče nafukovat při pokojové teplotě. Před nafukováním našroubujte přiloženou redukci, díky které docílíte maximální efektivity nafouknutí míče bez zbytečného ucházení vzduchu. Napoprvé nafoukněte míč o zhruba deset centimetrů méně, než je jeho deklarovaný průměr a nechte jej do druhého dne odstát. Míč se vyrovná, jeho stěny se vyhladí a následně jej můžete dofouknout do požadované velikosti.
Dodržujte předepsaný průměr, na který má být míč nafouknutý. Nadměrně přehuštěný míč je tvrdší, málo pruží a zvyšuje se riziko jeho prasknutí. Naopak míč, který je podhuštěný o více než pět centimetrů standardního průměru, ztrácí svoji optimální tuhost a nepůsobí už na správný sed tak, jak má."
http://www.gymnasticky-mic.cz/2014/07/15/jak-spravne-nafukovat-velky-cvicebni-mic/
0 Nominace Nahlásit |
100cm v obvodu… to je spíše míček a nikoliv gymnastický míč. 100cm v průměru – to už je jiná. Pokud má ten Tvůj 75cm asi bych se zamyslel zda někdo neprohodil zboží v krabičkách… To je rozdíl minimálně o dvě velikosti.
0
před 2220 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3415 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2009 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1341 | |
zjentek | 1210 | |