Lidi před 40 lety žili bez mobilu a internetu a nikdo si nestěžoval, stačilo jim to, že měli doma rádio a televizi, tak jako se lidi léčí ze závislosti na kouření a alkoholu, tak brzo se lidi budou léčit ze závislosti na mobilu a internetu, proč o tom mluvím, šel jsem na nákup potravin a zapomněl jsem si mobil, a to je první krok léčby závislosti na mobilu a internetu.
Zajímavá 0 před 512 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano
Ano, bez problémů. Žil jsem tak léta a nic mě nechybělo. Každý rok o dovolené jsem 3 týdny mimo těchto vymožeností a vůbec mě to nechybí.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Za čias našej mladosti sme dokázali žiť aj bez internetu a mobilu, dokonca sme sa spolupodieľali na plnej zamestnanosti poštových služieb.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Klidně celý život, i bez elektřiny nebo tekoucí vody. Proč by ne, jako, žily tak generace před námi tisíce let?
0
před 512 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď
Zapomenout něco není forma léčby, ale projev zapomnětlivosti nebo sklerózy.
0
před 512 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Zatím jsem to nezkoušel, ale určitě se to dá. Nedávno jsem koukal na seriál o stopách Járy Cimrmana, v jedné epizodě jsem viděl pařez, na něm palička na maso a mobil. Nad tím tabulka s nápisem: „Místo k nabíjení mobilu“. Moc se mi tento druh humoru líbí. Chce to hodně fantazie něco takového vytvořit.
Upravil/a: paul1
0
před 512 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Samozřejmě, že ano.
Doma, v soukromí jistě ano.
V práci by to také měsíc šlo..... :) V té druhé telefon
nepotřebuji.
Jen bych s některými jednorázovými platbami musela zajít na poštu nebo
do banky.