Máme několik let králíka a teprve nedávno začal zlobit s miskou na krmení. Nejdřív měl těžkou broušenou, kterou jednoho dne vyhodil z domečku a rozbil. Když jsem mu do ní nasypala zrní, vzal ji do zubů a vysypal. Zrní mu propadalo mřížkou, tak mu nic nezůstane. Koupila jsem nerezovou v zabudovaném držáku, ale vyškubl i ji z držáku. Koupila jsem masivní keramickou, ale i ta padla za oběť jeho řádění. Neví někdo, čím to může být? Dělá to tak 2 měsíce.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Banshee před 4941 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Taky jsme měli zakrslého králíčka – takto se choval, když měl „vztek“ – třeba jen potřebuje zastřihnout zuby, vadí mu, způsobují bolest a je vzteklý. Nebo to mohou být i přerostlé drápky… Zkontrolujte to, případně navštivte veterináře, možná s miskou jen bojuje.
0
před 4941 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nám to taky dělal, ale už odmalička. Odnaučil se to až tehdy, když zjistil, že když si krmení vysype, jiné nedostane. Horší bylo, když si je nasypal i do vody…
0
před 4941 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud je miska prázdná, tak má hlad. Pokud je plná, tak prostě dělá ve svém bytě pořádek. Zřejmě máte malou klec a miska mu prostě vadí.
0
před 4940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tohle by ti mohlo možná pomoci
Zdroj: http://www.zakrsly-kralik.ic.cz/
0
před 4940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek