už jsem se skoro dva roky nebarvila doma a teď se na to zas jednou chystám, protože jsem u kadeřnice nebyla spokojená a bylo to drahé, tak chci zas nějakou koupit sama, ale nevím jakou, některé barvy se taky nepovedly, špatně chytaly atd. chci nějaký středně hnědný odstín, třeba i dočervena nebo dorezata
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? redy před 4771 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už asi třicet let vlasy nemám, takže moje doporučení by asi nebyla ta nejlepší,
0 Nominace Nahlásit |
Jak jsem dnes četla i barvení je životu nebezpečné.(zemřela sedmnáctiletá dívka)
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 4771 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
vyzkoušela jsem všechny možné odstíny hnědé od Palette. Původní barvu mám světle hnědou – blond a skončila jsem až skoro u černé. Teď jsem zakotvila u barvy WN5 – Zlatá čokoláda. Ani příliš tmavé, ani příliš světlé, vyhovuje. :) Jinak teď jinou nepoužívám, takže s tmavšími bohužel nejnovější zkušenosti nemám :/
Zdroj: http://www.drogeriemartina.cz/palette-color-barva-na-vlasy-wn5-zlatocokoladovy-50ml,1026105.html
0 Nominace Nahlásit |
ZKUS OD PALETTE NEJDŘÍV ŠAMPON NA 24 UMYTÍ MĚLA JSEM ZLATĚ-ČOKOLÁDOVÝ TEĎ TMAVĚ-HNĚDÝ.BARVA MÁ V SOBĚ ČPAVEK A TO NENÍ MOC ZDRAVÉ.
0 Nominace Nahlásit |
Všechno je teďka nebezpečné…Nejste spokojena u kadeřnice? tak přejděte k jiné určitě vám nabarví vlasy zkušená kadeřnice než vy sama doma. Určitě najdete kadeřnici ktera vam nabarví vlasy dle vaší cenové relaci. Znam kadeřnici co barví aji za 300Kč
0
před 4771 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |