Dobrý den například:tajemství nesmtelných,Poslední den prázdnin,Pohádky na doboru noc,Muži v říji,Lemra líná,Zákon přitažlivost,Trable v ráji,Šťastlivci,Život jde dál,Kněz je poděs,U mě dobrý ,Už jsme doma?,Poslední den prázdnin,Šílený rande,Super náhradník,Ta záležitost s Gray.Vážně nevím co jste za žánr.Ale aspoň něco.
0
před 5320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Můj oblíbený žánr je drama takže vám můžu doporučit filmy třeba jako Gran Torino, Gone Baby Gone nebo třeba Million Dollar Baby.
0
před 5320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neznám SINTEXI tvůj vkus ale mě se líbí například:APOLLO 13,CON AIR s NICOLASEM CAGE,SMRTONOSNÁ ZBRAN (má to 4 díly a je to supr podívaná a srandovní)Mizerové1+2 díl,je toho opravdu mnoho…
0
před 5320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Francouzské drama – Stará puška.Kdysi dávno to běželo i v kinech.
0
před 5320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Filmy režisérů Davida Lynche(Lost Highway, Eraserhead), Petera Greenawaye(Pillow book, Dítě z Maconu), Stanleyho Kubricka(Mechanický pomeranč, 2001 vesmírná Odysea). Potom 1984, Betonová zahrada, Donnie Darko(asi tak nejpřístupnější film ze všech zmíněných) z českých rozhodně Spalovače mrtvol a Kladivo na čarodejnice. To jsou asi moje nejoblíbenější filmy. Upozorňuji, že všechny film jsou dosti náročné na psychiku, opravdu filmový klub, rozhodně nedoporučuji slabým povahám.
0
před 5319 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
hele jestli chtes film tak je dobry treba stmivani to je huste dobry
0
před 5316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek