Je 100%ní, aby vlasy po anorexii dorostly? Já jsem ji prodělala skoro už před rokem a mám pocit, že mi vlasy dorůstají šíleně pomalým tempem… (jsem aspoň ráda, že už na hlavě nemám holá místa) a to jím hodně zdravou stravu… ani bych neřekla, že jsem v nadměrném stresu nebo v depresi. :(
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Banshee před 4159 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Záleží na tom, jak moc bylo zdraví poškozeno. Ale pokud již jíš normálně a jiné zdravotní následky nepociťuješ, tak věřím, že se časem spraví i ty vlasy. :o)
2Kdo udělil odpovědi palec? Hakunamatata, Lucí :D
před 4159 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dorostou, ale musíš mít trpělivost. Tělu trvá hodně dlouho, než se
s takovým vážným problémem,jako je anorexie, vyrovná. Pokud jíš
zdravou, rozmanitou stravu a nejsi ve stresu (jak píšeš), tak se to spraví.
Někomu narostou ještě hustější vlasy, než měl předtím. Trpělivost.
🙂
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=3232&ID_from=64881269&dir=-1&auth=
0
před 4159 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj,zalezi na tom jak moc silna anorexie to byla. Kamaradka o vlas utekla smrti ale vlasy ji po 5 letech nenarostli. Jestli jsi nebyla tak hloupa vlasy by ti dorust meli. Samozdrejme ti drzim palce! ;)
0
před 4159 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lucí :D – Anorexie není o tom, jak je kdo hloupý. Já onemocněla anorexií kvůli depresi. Neměla jsem ani chuť jíst a chtěla jsem pomalu umřít… bylo to takové tiché, podvědomé a nenápadné volání o pomoc. Věř mi, sklony k anorexii mají většinou velmi inteligentní a dokonce i ROZUMNÍ lidé… znám i ženu, která ji měla kvůli stejnému problému jako já… S IQ 150– 180, a to hlavní- je velmi rozumná.
Marci1 -O těch hustších vlasech mi už někdo říkal… :) Ale já je
mám kvůli genetice jemné od přírody. Když jsem zdravá, mám jich hodně,
ale jsou jemné.
Jinak děkuji za zajímavý odkaz.
autacek- Mně už to hrozně štve… já jsem neměla to zdraví zas tak zhuntovaný… Měla jsem „jen“ nedostatek vitamínů, ale to všechno už jsem spravila. Mám v pořádku krevní hodnoty, vitamínů mám dostatek… Ale prostě nemohu pochopit, co těm vlasům tak dlouho trvá. V září nastupuji na novou školu a nechce se mi tam jít s mou nynější vizáží. Vypadám špatně… zajímavé, jak vlasy dokážou ovlivnit vzhled.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |