Dobrý den,
jsem studentka vysoké školy a píši diplomovou práci na téma udržitelné
spotřeby pitné vody v českých domácnostech. Ráda bych Vás proto touto
cestou poprosila o vyplnění mého dotazníku. Vyplnění zabere jen pár
minut, ale Vaše odpovědi budou mít velký význam pro moje závěry. Moc
děkuji všem, kteří se zapojí.
Zajímavá 0 před 21 hod |
Sledovat
Nahlásit
|
Tady se člověk doví věci. Přiznám se, že pojem „udržitelná spotřeba pitné vody“ čtu poprvé a nevím, co si pod tím mám představit. Copak se pitná voda, kromě té, která se vypije, spotřebovává? Stupnice denní spotřeby domácnosti je mimo realitu. Domácnost, ve které mají dohromady spotřebu pod 6 m3 za měsíc odpovídá lidem, kteří se nemyjí, neperou a chodí do kadibudky. Smysl šetření mi uniká. Voda se odebere ze studní nebo z řeky, proteče vodárnou, domácností a přes čistírnu se zase vrací do řeky. Je to běžná průmyslová výroba. Vodné a stočné je pro domácnost bezvýznamný výdaj. Zajímavější by bylo zjištění, proč zisky z provozu vodáren a potrubí jdou do zahraničí.
0 Nominace Nahlásit |
Je mi líto, frajerko, nelze vyplnit.
Jestliže ti vyplním, že nemám ani sebemenší ponětí o spotřebě vody (protože je to laciný, jako fakt je můj čas příliš drahý, a život krátký, abych se zabýval něčím, za co přijde faktura do tisícovky… 🤦♀️), že samé podstaty věci ti nemohu odpovědět na povinnou otázku, kolik vody spotřebuje ta nebo ta činnost. Nevím, fakt mne to nezajímá! 😂
Poslední dobou to tu zásobují podobně „ynteligentními“ anketami studenti Unyverzyty a visoké školy Osoblašska. Obtěžujete, jste absolutní ignoranti! 🙄🤪🤓
0
před 19 hod
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek