Dobrý den, chci se zaregistrovat do dm active beauty světa výhod a na internetových stránkách www.dm-drogeriemarkt.cz píší, že se lze zaregistrovat i na internetu, ale nikde to tam nemohu najít. Poradili by jste mi prosím ? 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4741 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak jsem se na ten shop dívala a musím říct, že nabídku mají super. Já docela uvažuju, že bych objednala ten maxi pack toho prášku. Jednak mi vyhovuje doprava a jedna dlouho vydrží a nemusím se nikam hnát. Mají rozvoz po republice?
Jojo, je to tak. Taky tam objednáváme teď, co byly obchody zavřené a co se nemohlo vycestovat. Ale děkuju moc za info :)
Hele, osobně mám oblíbenou značku WASCHKÖNIG. Mě voní moc, navíc prádlo je krásně hebké. Ale jako projdi si nabídku, mají toho opravdu hodně.
Taky jsem se na ni dívala a protože používm hlavně kapsle, tak mě zaujalo to, že tahle značka je má taky… máš s nimi zkušenost?
Ahoj, když jsme u té drogerie… někdo zkušenosti s drogerií https://www.drogerie-domu.cz/. Jak jsou kvalitní produkty, které nabízejí? Prý je to německá drogerie, je to tak?