Mam dotaz mam od 9.11.2012 exekuci na ucet u unicreditbenk na –89.900,–Kc zadne oznameni od soudu jsem nedostal vubec zadnou zpravu o exekuci adresu moji maji,zjistil jsem to az vcera vecer kdyz jsem se pripojil do uctu tak jsem dnes sel do banky a tam mi dala akorat cislo exekuce a ze prej to je magistrat mesta problem v tom je ze mam celekm 3 ucty z toho jeden tedy unicredit je zablokovan a u air bank a zuno bank ucty zatim normalne funguji nejvice vyuzivam zuno zitra ma mi tam prijit pres 6.000,– mam strach ze uz ne nedostanu bouzel jsem o vsechny penize prisel az doslo k tomu ze jsem si pujcil od kamarada,otazka zni dostane se exekuce i na ty dva ucty pak mam jeste jeden problem nyni probiha dedicke rizeni tedy uz je ukonceno prislo usneseni prave ten den kdy byla ucelena exekuce myslite ze dedictvy dostanu je to v cene 130.000kc
Ps za chyby se omlouvam ale uz jsem fakt mimo s teto republiky
dekuji vsem
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4366 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Všechny účty bych vybrala, malý problém už jsem taky měla, člověk se to dozví až když jukne na účet, nebo z výplatní pásky. Dokud se to nevyřeší, peníze dostávat na ruku, nebo na účet známému, hlavně né např. manželce, je to člen rodiny. Vyberou potom i její účet
3Kdo udělil odpovědi palec? pusinka50, briketka10, Beer4Real
před 4366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Exekutor provádí zjišťování zdrojů peněz. Je divné, že nejsou zablokovány všechny účty. Pokud není dostatek peněz na účtu, tak po nabytí právní moci odešle co je na účtu a pak čeká 6 měsíců na zbytek. Pokud dorazí na účet peníze, které pokryjí exekuci, tak banka peníze nad tuto částku uvolní a exekuční částku odešle. Pokud dorazí na účet jen část peněz, tak ty po půl roce odešle exekutorovi. Pokud dědictví dorazí na zablokovaný účet, tak banka uvolní částku k volnému nakládání, která přesahuje 89.900,–
2Kdo udělil odpovědi palec? pusinka50, briketka10
před 4366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nějáký extra zkušenosti v tom nemám ale pamatuji si že stejný případ byl jednou v pořadu občanský judo a sám soudní exekutor říkal že všechny tyto věci vědí a ohlídají si je sami , jeden účet zablokoval asi jen pro to že ho máte nejdéle a že tam máte největší proud peněz ale jestli máte dědické řízení tak o něj asi příjdete ..
0
před 4366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A je to opravdu exekzuce nebo máš ten ůčet jen zablokovaný?
Kdyby šlo do tuhého, myslím, že by na ty další 2 ůčty přišli.
Bude lepší je vybrat a mít Kč v hotovosti.
0
před 4366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek