červený trpaslík jsem stihl vidět už ani nevím kolikrát.hodněkrát a
vždy mě to dostane,britský humor a vtip to je moje.
jak jste na tom vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dagry před 5135 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já viděla pohádku Mrazíka asi 20× a Sedm statečných hoooodněkrát a mnoho dalších to bychom tu byli hodně dlouho než bych to vyjmenovala
0 Nominace Nahlásit |
Mrazík aspon 20×,Culomba,comando a Walker Texas renger,pokaždé kdxž ho tv nova dávala.
0 Nominace Nahlásit |
Dej si pohov kámoši I. a II. znám skoro nazpaměť. A i pár dalších mých oblíbených, ke kterým se vracím stejně jako k oblíbeným knihám..
0 Nominace Nahlásit |
Neverending story,Harry Potter,Pan prstenu,a mnoho dalsich,srdecnich zalesitosti mam opravdu hodne.
0 Nominace Nahlásit |
určitě každé z představení Divadla Járy Cimrmana
zhruba tak po tom patem shlednuti uz byste mozna mohli dostat ten pocit ze
v nich nic noveho neobjevite, ale to je jen zdání 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Tři oříšky pro popelku, Princezna se zlatou hvězdou na čele, Pyšná princezna, trilogie Slunce, seno… atd…
0 Nominace Nahlásit |
Sametoví vrazi 🙂 když se nad tím filmem člověk zamyslí tak mu dojde jak rychle může z úplného vrcholu úspěchu spadnout až na dno…
0 Nominace Nahlásit |
Já třeba seriál Chalupáři.A kolikrát si ještě všimnu nějakého detailu,který mi při minulých sledováních unikl.Myslím že je to jeden z nejlepších našich seriálů.
0 Nominace Nahlásit |
kdyz nepocitam nekonecny serial Mrazík ,tak nejvickrat jsem videl Zrada a pomsta v 80´letech- 17 krat.Je to kung fu klasika film ,made in Čína
0 Nominace Nahlásit |
Okrem večného Mrazíka,
Angelika (a jej pokračovania) – bola vždy nasadzovaná, keď sa niečo
v ČSSR, alebo vo svete dialo.
0 Nominace Nahlásit |
já mám hodně moc oblíbených filmů :) třeba Bridget Jones nebo Pravá blondýnka.. ty bych mohla dabovat.. a všechny postavy ;)
0 Nominace Nahlásit |
Jojo připojuji se i já s Mrazíkem a Pyšnou princeznou a jinými staršími českými komunistickými pohádkami. A můj nejoblíbenější krimi seriál Columbo, kterého si pouštím ješte i na videu nebo „kolečkách“ a můj oblíbený film Román pro ženy, Podzim v New Yorku a nesmím samozřejmě zapomenout na nesmrtelné Dědictví s B. Polívkou. Dle mého názoru nejlepší film naší české kinematografie. Hlášky z něj používá dodnes snad celý národ.
0
před 5133 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek