Jako Know how,to těžko,pokud to funguje,tak Vám to nikdo neřekne,jak to dělá. Jinak jak radí kolegyně,zajděte na příslušný živnostenský úřad,založte si živnost pohostinství a vesele do toho. Držím palce,není to v dnešní době žádný med,rozjíždět něco takového…
0 Nominace Nahlásit |
Takové místo opravdu existuje.
Je to management každé úspěšné restaurace. Pokud se slušně poptáte
o radu, málokdo vám neporadí (pokud mu ovšem nepolezete do rajonu).
„Živnosťák“ vám maximálně poradí co odvádět za daně, poplatky a
všimné úředníkům.
Takže hurá na výzvědy k budoucí konkurenci…
0 Nominace Nahlásit |
Veškeré informace by Vám měli podat tam, kde budete vyřizovat případnou žádost, pokud budete OSVČ nebo PO. Záleží na právní formě podnikání. Co se týče provozu restaurace, je lepší se zeptat někoho známého, co již podniká v této oblasti. Myslím, že návod na to neexistuje, protože si to každý dělá po svém. :)
0 Nominace Nahlásit |
Nechci nikomu brát iluze,ale z vlastní zkušennosti vím,že nikdo moc neporadí.Jak už tu bylo psáno-každej úředník poradí/poručí/ jen to svoje.Na živnostˇák se musí tak ,nebo tak.Nebudu tady vypisovat co všechno je potřeba oběhnout,ale pokud můžu poradit ráda to udělám.Stačí mi napsat případné dotazy.Jen mě štve,že se to pořád a pořád mění.Faktem je ,že budem tápat pořád.Tak že hodně štěstí!
0
před 5219 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máte peníze do začátku a vyřídíte si všechny formální záležitosti. Tak pak jen záleží na vaší šikovnosti a kreativitě. Aby se k vám hosté hlavně rádi vraceli 🙂. „No a pokud budete v budoucnu řešit problém s dávkovači do vaší myčky z vlastní zkušenosti můžu doručit http://www.dozitplus.cz/produkty/elektronicke-davkovace/davkovace-pro-mycky-nadobi/, nikdy bych nevěřila, že někdy budu řešit problém s dávkovačem 🙂.“ Jinak hodně štěstí