Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, MasterGames před 1835 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejsem si tím úplně jistý, je to trochu starší hra a i blbě dostupná jmenuje se Second life, znám jednu Číňanku, která na tom vydělala strašnej majlant bodejť by ne staví tam nejvíc domy pro hráče, ale i tak nechápu kdo by za to tolik platil, a kde ty peníze sebrali, výplata by se měla za nějakou údržb. práci asi 1$ denně, ale přesně nevim jestli samotná hra něco stojí nebo jestli do toho musíš něco vrazit. Snad doufam, že jsem odpověděl dostatečně, zbytek si asi budeš muset dohledat.
0
před 1835 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přinejmenším mraky. ;) :D Když jsem ještě hrával, tak třeba Diablo II (a mnohé další hry) mělo vlastní webové burzy (samovolně vzniklé a provozované hráči), kde se daly herní peníze a výbava zakoupit za skutečnou měnu. (obvykle USD) To vedlo u standardního hraní k tvorbě a využívání botů, specializovaných jen na sběr dropů.
Dnes, kdy sami vývojáři běžně podporují možnost dokoupení DLC obsahu za reálnou měnu, aby z uživatelů vyždímali více peněz (Chceš lepší pušku/auto/zbroj atd. než ostatní > ZAPLAŤ!) je tato dříve nahodilá možnost systematicky využívána/zneužívána, což byl jeden z důvodů, proč jsem přestal hrát. Přestalo to být o hraní (myšlení / šikovnosti), resp. o tom, kdo hraje lépe, ale o tom, kdo utratí VÍCE! Ze hry „pro zábavu“ se staly dostihy „kdo utratí více za nic“. :(
0
před 1835 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |