zjentek

Existuje nějaký dobrý důvod, aby v Bolívii nebyl McDonald's?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, OmylCZ před 18 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

8 zemí, ve kterých McDonald´s ne­najděš.
/Írán, Makedonie, Jemen, Černá Hora, Bolávie,
Island, Severní Korea, Bermudy/

24. 11. 2018 — Poslední podnik McDonald´s zde byl uzavřen v roce 2002, čímž byl ukončen napjatý vztah mezi americkým fast foodem, vládou a obyvateli Bolívie.

Zákon zakazující zahraniční, r\chlé občerstvení,
pochází ze 70. let.
Tu a tam se ho na čas podařilo obejít.
https://www.flo­wee.cz/planeta/4283-je-libo-hamburgr-osm-zemi-ve-kterych-mc-donnald-s-nenajdete
UPŘEDNOSTŇUJÍ MÍSTNÍ fast foody, nemají zájem o zatažení cizích bakterií (nemocí), nemají zájem o nekvalitní jídlo 😉

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
aliendrone

Těch může být, třeba regionální kartelová dohoda, kupříkladu. (JJ, vím Pepo25, že to je „konšpyráce“, muehehehe). 😉 😁 😁

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Ale jistěže: ty jejich sračky se nedají žrát! Je to Gringos jídlo? Je. 🤦‍♀️

Ami Go Home! 🤪🤓

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
aliendrone

Filip84>>> Já sice do Mekáče nechodím (lezou tam DIVNÉ, mně osobně nepříjemné osoby), ale za Mc Drive jsem rád (pokud vím, tak ten byl u nás první). Ne že by to byla nějaká gastrosláva, ale HLAD je NEJLEPŠÍ KUCHAŘ a pokud tě tlačí čas…
Každopádně čtvrtlibrák se sejrem (u nás McRoyal) je LEPŠÍ, než drát do oka. 😉 🙂

Filip84

aliendrone: Jako jo, Quarter Pounder ujde, neříkám, že ne. Jenže …

1. Já hamburguesa nerad. Prostě kombinace steak haché a housky je mimo můj gastronomický svět. Pro mne je lepší mi ten steak haché dát na talíř, k tomu misku rejže s fazolí a koriandrem, nějakou omáčku (ne, Gringo omáčky ala ketchum & McCheese fakt nemyslím 😅), a z tý zeleniny, co bys narval do toho burgeru, mi zamíchat salát.
  2. Ale ok, hlad je opravdu sviňa, a když je u Kosmonauta zavřená da Libeřská jídelna dole … Dobrý: tak si dám Quarter Pounder, salát a colu, to máš, jako, menu, vyjde to na cca Kč 220.00. Že bych se toho nažral, to říct nemohu. Že by mne to bavilo, to taky říct nemohu. Ale, zase, neurazí to, to ne. No a když si k tomu dám ty pommes frites se slaninou a McCheese omáčkou (protože samostatné se fakt nedají žrát! 😅), tak za to dám zhruba tři stovky. A to, sorry, to už si zajedu raději na Arkády Pankrác (třeba) a dám si čočku, Wurst, vejce, chleba, salát z ogórki a Pepsi a dám za to Kč 250.00. 🤷‍♀️ A nesežeru to, taková je toho hromada! 😅

Víš co, na 99% je nějaká alternativa a McDonald´s prostě nemá čím zaujmout.

zjentek

Filip eo ipso dementus, z nějakého nepochopitelného důvodu zde s tebou úplně souzním.

Jinak jdi do prdele. Děkuju.

Nový příspěvek