natahování na skřipci :D
Na to žádné cviky neexistují, to je dáno geneticky jak vysoký člověk
z vás bude :)
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, Syd, rottkiw
před 4842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tak hodně cviků by bylo, třeba gaučing slíping a všechny aktivity, u kterých ležíš ;D
0 Nominace Nahlásit |
dočasně si zvýšíš výšku, když se zavěsíš někam a necháš působit třeba 20 vteřin gravitaci.. roztáhnou se ti od sebe kosti, který gravitace jinak stlačuje k sobě (proto je člověk večer menší než když vstane).. možná kdyby ses pořád a pořád natahoval, povyrosteš, neboť se tvoje tělo přizpůsobí podmínkám (uvěří, že je to nutné k tvému přežití), ale možná, že povyrostou o trochu až tvé děti.. zase takovej expert nejsem :)
0 Nominace Nahlásit |
ne.
ráno měřím 1,79 m, večer 1,76 m.
výška se mění v důsledku (zejména) změn tloušťky chrupavkovitých části (hlavně u obratlů).
tyhle změny souvisí s námahou oraganizmu, příjmem tekutin, kolagénnů a pod.
růst lze ovlivnit pouze růstovými hormony, ale nedoporučuje se, ty syntetické můžou nastartovat rakovinu.
S výščkou si nedělejte staosti, je hodně vysokých krásných a moudrých žen, které na výšku (u mužů) nehledí.
spíš se zaměřte na svou osobnost, a ne osobu.
0 Nominace Nahlásit |
Napadá mě bungee jumping a na krk si dát závaží.Přestěhovat se na planetu s menší gravitací,nebo aspoň v době růstu žít v beztížném stavu na ISS.
0 Nominace Nahlásit |
to je u každého jiné,závisí to na genetice.Nevím jsetli to má s tím něco společného,ale já jsem od malička krmenej výhradně masem a taky měřím 214 cm.Jenže nikdo z naší rodiny tak vysoký není.
0
před 4841 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jasně že existují, jenom problém je v tom, že jsme v Česku – zaostalí a věřící v heslo ¨Nemožné je nemožné¨. Musíš umět rusky, protože v Rusku už dávno našli způsob jak vyrůst o pár cm. Ale musíš si pamatovat, že ty cviky platí do 25 let.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |