Dobrý den, prosím (asi hlavně pražáky) máte někdo zkušenosti
s fotoateliérem v Praze 6 – fotograf Erik Cook. Má teď na seznamu prima
slevu na focení jen bych nechtěla naletět a poslat penízky nějakému
podvodníkovi. Předem bych se omluvila, třeba je to opravdu seriózní
podnikatel, ale kdo to ví v dnešní době.
Předem díky za odezvy.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4548 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázka ještě nemá žádnou odpověď.
já byla u něj fotit nedávno a splnila si svůj sen! :))) náádherné fotky .Je fakt že vizážistka byla takřka kouzelnice, na mě tedy byla velmi laskavá a milá,ikdyž semnou nebyla moc řeč jak jsem byla nervozní.Normálně jsem dost nefotogenická ale zlaté ruce profíka, nedám na něj dopustit!! případně ráda zašlu foto,koho to zajímá :)
Taky jsem byla na focení u fotografa Cooka a vřele doporučuju!!!
Ze všech fotografů, co jsem kdy byla, má rozhodně nejlepší fotky. Navíc
vstřícný a ochotný přístup a úžasná vizážistka, kterou bych chtěla
každé ráno doma – škoda že to nejde. Tak ,,alespoň “ ty vysněné
odvážné fotky už mám a těším se na další focení, ještě
s přítelem ať máme společnou památku a můžeme ukazovat vnoučatům.
🙂 Verča z Moravy
Souhlasím s fatamorganou. Ještě bych navíc přidal, že jedna z těch
jeho údajně upravených fotek měla kaz. Nechali jsme si udělat fotoobraz
60 × 40 cm a dvě fotoknihy, které jsou díky kazu znehodnoceny(přes dva
tisíce v pr…). Na požádání jsem schopen doložit. Pan „fotograf“ se
vyjádřil, že se jedná o odlesk. Pouhým zvětšením i slepý pozná, že
o odlesk nejde,ale o vadu.
Rozhodně nedoporučuji
Byla jsem u p. Erika Cooka (Jaromíra Kuchaře) na focení v jeho ateliéru na Praze 6 a něco tak příšerného už nechci nikdy zažít. Je to arogantní, nesympatický, namyšlený člověk, který místo aby profesionálním přístupem zklidnil a pomohl, naopak ještě víc znervozní a znepříjemní celé focení. Má několik naučených póz, do kterých instaluje všechny bez ohledu, zda se to pro konkrétní případ vůbec hodí a vyhovuje. Jeho slečna vizážistka z vás udělá nepřirozenou masku a místo „vylepšení“ jsou na fotkách nedostatky, které ve skutečnosti vůbec nemáte (i po retuši). Rozhodně nedoporučuji.
To je mi líto. U pana fotografa jsem byla v létě a mám skvělé fotky! Takové mi někdo neudělal a to že fotografy střídám. Pan Cook mi udělal profi fotografie. Pomoc jsem nepotřebovala, uvolněnost v takovém prostředí s takovým příjemným fotografem byla samozdřejmost. Jeho pozy… no pokaždé jiná. Líbilo se i příteli a to že se byl fotit poprvé v životě. Moc jsme si to užili i s bráchou (7 let) fotky po retuši mi visí na zdi a už je nesundám. maximálně až se půjdu nechat přefotit. Vážně bych ho doporučila nemám co vytknout až na jeho vizážistku která chvilkama byla strašně protivná… Jinak vážně SUPER!
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |