Zdravím. Spousty kluků trápí friendzone. Ja tam ale nespadám tím že bych byl citlivka a řešil s danou holkou své psychické problémy nebo s ní řešil problémy její. Já holku dokáži dost zaujmout. To pro mě problém není, ale beztak končím jako kamarád. Já totiž když už jdu s holkou ven tak furt jenom si povídáme, a přišel jsem že je to špatně, že bych se měl jí dotýkat a svádět. A tak rád bych se zeptal když umím si s ní jen povídat a dělat si srandu co bych měl dělat kromě toho. Jak jí balit/svádět ? Pravdou je, že pokud si s ní budu jen povídat, tak na nic jiného nárok nemam. Ptám se jelikož mě kamarád seznámí brzo s jeho spolužačkou kterou občas někde vidím a něco jsem si zjistil o ní, a zjistil že má hodně zájmů jako já. Takže bych rád věděl jak nespadnou do role kamaráda.
Zajímavá 0 před 3393 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ty vole to ti taky nepovím
vo takový krávoviny se my kluci dneska nezajímáme
nejdřív fotbal
pak PC
no znáš to
ale holky ?
to né
ale sou tady vodhadem tak 3 babizny krom samejch dědků
by mohly vědět jak
Upravil/a: střevo
0
před 3393 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pane bože, doufám, že jí hned nezačneš ošahávat a řikat jí kočičko -_- pro holky jsi kamarád, když o tebe nemají zájem a nebo prostě ještě nepřišly na to, že byste se k sobě hodili… dej tomu čas. Né , že se hned začneš chovat jak pedofil :D
0
před 3393 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |