Třeba jsem si koupil notebook repasovaný a je na něm windows 7 home premium, tak je možné ho aktualizovat zdarma, když jsem ho koupil tento rok, notebook je z gigacomputeru. Někde jsem slyšel že už nepůjde, protože nemám licenci Windows 10.
Upravil/a: Mirek Darvas
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1336 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Upgradoval jsem zdarma asi přede 2 měsíci pomocí Media Creation Tool 20H2. Podmínkou je mít legální win7.
5Kdo udělil odpovědi palec? marci1, Schluker, aliendrone, elkon, Mirek Darvas
před 1336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Upgrade zdarma Win7 → Win10 byl k dispozici ještě cca před rokem.
Zdroj: https://viry.cz/dnes-konci-podpora-windows-7-na-windows-10-lze-prejit-zdarma/
Upravil/a: Alesh
0
před 1336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ruku na srdce – má vůbec cenu upgradovat, když e-licenci W10Pro 64b koupíš za STOVKU? (funguje i elektronická aktivace, nemusíš nikam volat)
Vezmi si ty výhody – sosneš instalační image (aktuální na stránkách MS, žádný pokoutní web, už jen proto, že v sobě má poslední aktualizace – nemusíš je pak jako kkt stahovat), čistá instalace bez „zátěže z minulosti“, navíc – on ten upgrade nikdy moc dobře nefungoval. Kdo by se s tím kvůli ušetřené STOVCE babral? ;) :)
0
před 1336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mirek Darvas>>> Trochu nesmysl domnívat se, že jakýkoliv program, který nefachá na desítkách čistě instalovaných ti bude pracovat na desítkách upgradovaných ze sedmiček, nemyslíš? ;) :D :D
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |