Zdravím, sestavuji pc… mam tu staré komponenty neznámého původu o kterých vím že ještě před týdnem v poho fungovaly. Jenže co se nestalo...... pc v poho jde ale grafika tak nějak stávkuje…- zahřívá se ale nezobrazuje…) zajímavé je, že včera se mi stalo že monitor normálně naběhl..... pak jsem pc vypnul a zas začala stávkovat… tak že grafika vypadá že je ok ..... myslím že to bude něco ještě se starým AGPčkem...... nevíte o tom někdo něco? jak to vyřešit
PS.: občas se mi stává že když vypnu pc tak se monitor zapne, ale při startu nic… a když zapnutí při startu vynutím tak samozřejmě ,, signal cable disconnect" ...... díky za každou radu
předem říkám že jinou grafiku nemam a jiný monitor jsem zkoušel a to samé..... zkoušel jsem restart biosu ale nic..... má někdo nějaký nápad?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4580 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Předpokládám že grafine není Ok, ale spíše KO, ale ještě bych
vyskoušel jiný zdroj. Ale stejně si myslím tak na 90% že je GK
v háji.
Doplňuji:
Ještě někdy pomůže skusit GK vyčistit od prachu a hlavně vyčistit
chladič a ventilátor, jestli tedy má.Popřípadě přepastovat, teplovodivou
pastou.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Nejdřív skuste jiný zdroj a vše znovu rozhodit a složit.Jinak,pokud je KO grafika,tak nemáte co stratit a mrkněte se na pečení Grafik http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=919&t=1102633&st=0&sk=t&sd=a&hilit=karta+zape%C4%8Dte&start=135
0
před 4580 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |