Dobrý den chtěla jsem se zeptet dá jse dostat do emailu když už jsi nepamatuju kontrolní otázku? Email jsem si založívala před 3 lety a kontrolní otázku už jsi bohužel nepamatuju. Nyní mi muj bývalý přitel změnil heslo a odesíla z emailu nevyžádané emaili :( Nevim jak jsi stím poradít prosim pomocte .
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, Jahoda před 5268 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nemusis si pamatovat kontrolni otazku, dulezita je odpoved na ni. Casto jsou ty otazky naprosto primitivni, napriklad rodne jmeno matky …
jaky email pouzivas ? je dobre to vedet, protoze nektere, napriklad gmail, maji i celou radu nahradnich zpusobu jak heslo obnovit, nejen pomoci kontrolni otazky …
Heslo vsak rozhodne nezkousej prolomit pomoci „specialnich programku“, to nefunguje. Hrubou ani slovnikovou metodou se neda heslo u takoveto sluzby prolomit, protoze je proti tomu samozrejme ochranena – po nekolika neuspesnych pokusech dochazi ke zpomaleni odezvy a nasledne k docasnemu uzamknuti uctu.
pokud to heslo zmenil tvuj byvaly, muzes zkusit utok na jeho prsty baseballovou palkou … nebo se proste se svym starym emailem rozluc a zrid si novy. Hlavne rychle zmen svuj kontaktni email na vsech sluzbach ktere mas s danym emailem provazane protoze pokud je to zvlast zakerny jedinec, mohl by bez problemu resetovat hesla i na dalsich sluzbach ktere pouzivas a ktere vyzaduji k uspesnemu resetovani hesla pouze klepnuti na specialni odkaz zaslany emailem !
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5264 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za normálních okolností se ta nedostaneš.. 🙂 ale pomocí nějakého programu ano… ale je to protizákoné!!
0
před 5268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |