Čím si ženské holí intimní partie.asi nejvíce žiletkou,ale na druhy den je tam strniště.Jak strništi zabránit?Třeba se holit něčím jiným?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Pandoholička před 5229 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jen bych doplnil – čím víc se člověk holí,tím víc se tělo brání
a vousy,chlupy,srst – je jedno,jak si to pojmenujete – narůstají,jsou
větší,silnější,odolnější.
To,že jsme „někde“ zarostlí – to není samoúčelné,nebo že se
příroda nudila.
Jinak – holení zdar.
0 Nominace Nahlásit |
Můžete zkusit laserovou depilaci intimních partií.Zákrok stojí asi 2200 kč při první návštěvě (všude je to jiné),a je potřeba tam jít alespoň 4× v intervalech 7 dýdnů.Zákrok je skoro bezbolestný,akorát někdo může v depilovaných místech pociťovat palčivou bolest,která se dá zmírnit krémem,který vám tam dají a doporučí.Zákrok je dlouhodobý.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych řekl, že je úplně jedno, jestli si místo vyholí, vypálí nebo
jakkoli jinak ochlupení odstraní, vždy tam jak začne růst nové bude
strniště.
Jediné, co mě při této odpovědi napadlo, je, že by musely místo polít
kyselinou, aby tam už nikdy nic nerostlo.
Takže jestli nějakým druhem odstranění-holení zabrání, aby tam druhý
den nebylo strniště, tak tam bude za dva či tři dny.
0 Nominace Nahlásit |
muzes zkusit depilaci voskem
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES
před 5228 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jsem zastáncem:co příroda kam dala, ať tam zůstane. ovšem v přiměřené míře
0
před 5229 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj holky, prosím o doporučení kvalitní a šetrné intimní hygieny. Jaká řada se vám osvědčila?
Super intimní hygiena je od pharma future. Tam si ji kupuju já a jsem spokojená. Jinak po holení pak doporučuju tento krém https://www.pharma-future.com/cs/intimni-pece/pro-intim-krem-pro-zeny-i-muze-50-ml-exp082016-376. Na zklidnění podráždění pokožky je senzační.
Ani vám nebudu vyprávět své trápení. Já osobně s intimní hygienou hodně bojuju. Ne vše mi bohužel sedí a vyhovuje :(
Na tu depilaci je prostě nejlepší péče po, tedy péče na regeneraci… Super je třeba od pharma-future.com.
Jinak pokud depilace, tak doporučuju kvalitní krém po depilaci na regeneraci. Super je třeba od pharma-future.com. Tu mám osvědčenou a ozkoušení. Jako docela jsem bojovala s tím, než jsem objevila takovou, která mi sedí a vyhovuje.
Jinak pokud depilace, tak doporučuju kvalitní krém po depilaci na regeneraci. Super je třeba od pharma-future.com.
Zkus třeba depilaci díl vydrží ale stejne se budes muset porad holit jen ti to o chvilku prodlouzí :D:D:D:D
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |