Očkovaly by jste se když už jste byla nakažena HPV?Vyšel mi v cytologii,ale nevím jaký typ a prý mám pouvažovat o očkování,ale nevím,zda to má jetě smysl,Slyšela jsem,že to někdy může i zhoršit,když už je vir v těle.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5294 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
očkování je zavádění viru do organizmu v takovém množství,aby se na to tělo mohlo připravit,TAKŽE KDYŽ TĚLU ZAVIROVANÉMU,DÁTE DALŠÍ VIRY,TAK VÁM ZMUTUJÍ A TĚLO ODcHÁZÍ…ale zase to má výhodu,že na patologii nebudou mít s váma velkou práci,budou vědět proč.....
0
před 5294 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to jen na vás.Mám úspěšně přeléčený carcinom děložního čípku před osmi lety.Očkovat jsem se bez váhání nechala ihned po prvním porodu před čtyřmi lety a nechám i svoji dceru.Prozatím je cytoligie v pořádku a po přeočkování jsem i úspěšně porodila loni podruhé.....
0
před 5294 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já se bavil s předním českým gynekologem a ten tvrdil, že očkování má smysl jen tehdy, když je žena ještě nenakažena. a očkování nemá léčebný účinek již na vzniklé změny čípku.
jediný efekt by to mělo, kdybyste měla infekci jiným sérotypem, ale to je malá šance (70–80% jsou stejné jako v očkování).
a nebojte, na patologii vás nepošlou…ani zhoršení by nemělo nastat. proste si vytvoříte protilátky a nenakazíte se znovu..ale nakažena už jste…
ps: navíc, pokud chtějí dát očkovat-tak asi proto, že ten nález je velmi mírný a očkování by mohlo pomoci..ale u většiny žen ta infekce spontánně zmizí. chodtě každý rok na kontrolu! a to je nejlepší řešení. navíc…na kontrolu se musí chodit i po očkování, to není 100%ochrana…
0
před 5292 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |