Zdravím, nefunguje mi na počítači internet přes WiFi na mobilu vse ok. Chyba je v mm přijímací WiFi. Už včera jsem měl problémy ale par reatartovani to zpravilo. A kazda stránka se nacte super normální rychlosti. Když nefunguje tak ne ze by nefungoval vůbec on třeba nacte google za 30 s. Co s tím? Nechápu jak muže chvíli fungovat chvíli ne, a nefungovat jen tak na půl. Dil za odpovědi
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4118 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ono je možné, že se Vaše wifina tluče s nějakou jinou wifinou, že vysílají na stejném kanále. Mobil zpravidla nemá tak výkonný wifi adaptér, ale počítače jo. Zkusil bych si stáhnout tuto utilitku: http://www.wifichannelscanner.com/ a kouknout na wifiny v okolí, jestli nevysílají na stejném kanále jak ta Vaše.
Pokud ano, tak skočte do nastavení Vaší wifi (tedy do nastavení wifi routeru, modemu nebo access pointu) a tam kanál změňte na takovou hodnotu, která je volná. Já třeba vysílám na ne příliš zvyklém kanálu 12, protože okolí je poměrně zarušeno.
3Kdo udělil odpovědi palec? cochee, Majkl95, zelezo1983
před 4118 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
AJICEK: Tleskám – naprosto geniální řešení. Se*e mě auto nebo manželka, inu co, vyhodím z okna a mám klid.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 725 |