žaloba na českou správu socialního zabespečení musí obsahovat nadpis,datum kdy byl tenhle dopis napsan nadpis ,že podáváš námitku proti tomuto rozhodnutí a vysvětlit proč udat své tvrzení pak datum jméno vč:adresy,psč tohle si nechat vyhotovit dvakrát ten tvuj dopis aby byla kopie pro tebe a poslat to doporučeně na OSSZ do 30 dní ti musí odpovědět.nedej se mi známi taky měli takové potíže furt na nich urgovali aby dostali co jim patří.
0 Nominace Nahlásit |
Odvolání již podat nejde,správně je podání žaloby k soudu na ČSSZ.Sám jsem ji podával,sepisoval mě ji právník.
0 Nominace Nahlásit |
Upřesnil bych, že se nejedná o ´žalobu´, ale o ODVOLÁNÍ proti rozhodnutí o zamítnutí žádosti (pozor na lhůtu pro podání odvolání, zpravidla bývá jen 15 dní).
A toto odvolání musíte adresovat Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR, které je odvolacím orgánem ve věcech, kde v I.stupni rozhodovala ČSSZ.
Doplňuji:
To deny555 :
Nevím jestli vámi uváděný případ je totožný s problémem tazatele. Neumím si totiž představit, jak lze s úspěchem v dané věci žalovat, když byl opomenut (nevyužit) první možný a nutný opravný prostředek, a to ODVOLÁNÍ…
Upravil/a: standa
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek