Představte si, že někde v dálce uvidíte něco co vypadá jako kosmická loď ufonů. Šli byste k tomu blíž nebo byste začli zdrhat? Nahlásili byste to potom někomu? Nebáli byste se, že by vás měli za blázna?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? GM, Kepler před 1973 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
UFO není kosmická loď. UFO je něco, co létá a vy nedokážete s jistotou říct, co přesně to je.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 1971 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Něco podivného jsem už taky viděl a zachoval jsem klid. Ony ty světelné laserové projekce v nejbližší atmosféře jsou fakt působivé. No a jak jsi na tom ty? Už jsi viděl UFO na zemi?
0
před 1973 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak by,kdyby…,napadol má skutočný zážitok.Ako chlapcov nás v skautingu,(1967). učili, čo urobiť, keď stretneme medveďa.Tak som si opakoval, ostaneš stať, zachovaš kľud,on nezaútočí na človeka, odíde v pokoji,a ty tiež.Tak to bolo to „keď“. Skutočnosť bola iná.Zmeravel som, hrozný strach,skoro som sa pos…,ale naozaj neútočil,len pozeral,a vykonával potrebu, čiže on sa po…,taktický som sa vzdialoval,a vydýchol som si, až neskôr.Tak teda,predstava a skutočnosť sú rôzne
0
před 1972 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Především bych se zdržel jakýchkoliv interpretací typu „kosmická loď“. Okamžitě bych to hlásil na tísňovou linku 112, ti už by se dále spojili s tím, kdo může být zainteresovaný, tedy především Řízení letového provozu a Armáda České republiky, jestli náhodou neletí ve vzduchu jen něco méně obvyklého (laika může překvapit i např. Grumman E-2 Hawkeye, pokud by se náhodou objevil nízko nad ČR). Samozřejmě že bych byl zvědavý…
0
před 1972 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdybych něco takového viděl, je mnohem mnohem pravděpodobnější že to spíš než kosmická loď bude jen nějaká hračka nebo studentský prototyp, jinými slovy nevšímal bych si toho dokud by to po mě nezačalo střílet nebo na mě mluvit.
Drtivá většina UFO byla odhalována v oblastech kde se testovaly prototypy letadel, takže příčina se zdá být zjevná … lidé si prostě prototyp čehokoliv příliš ochotně hned vykládají jako návštěvu mimozemšťanu, jen proto že to ještě neviděli 🙂
Upravil/a: anonym
0
před 1971 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4621 | |
led | 3002 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2240 | |
zjentek | 1650 | |