I ja si pamatuji dobu, kdy jsem stala v mrazu v tilku u otevreneho okna. 🙂 Nikdy jsem ale neonemocnela " kdyz jsem chtela ". ☹ Naopak , kdyz jsem zacala randit , tak me chytla 40 horecka a mela jsem 14 dni plnou pusu oparu. A ten kluk nevydrzel cekat a nasel si jinou. ! Blbec. 🙂 -iv-
0 Nominace Nahlásit |
Zajdi si k psychiatrovi, popovídej si s ním, a myslím že nic nebrání tomu, aby ti vystavil neschopenku.
0 Nominace Nahlásit |
no toto, to je drzost!!!
to u vás nemáte doktory, kteří píší omluvenku jen tak i když jsi
zdraví? :) měl jsem spolužačku, ta došla k doktorce, ta ji vůbec
neprohlížela a jen jí dala razítko do žák. knížky, neboť věděla, že
jen simuluje.
ale tak jinak-pokud nesimuluješ často, tak ti projde jen simulace bolení břicha, jinak se líbej s nějakou nemocnou holkou, to je zaručeně nejlepší :)
0 Nominace Nahlásit |
Také jsem na základce chtěla hrozně marodit,tak jsem podobně jako -iv- vzala pod bundu jen tílko a šla se procházet ven.Těšila jsem se,jak budu nemocná,tak jsem chodila a chodila…byla mi příšerná zima,ale za nic jsem nenastydla,za to mi přimrzl mozek,protože mě najednou napadlo,že mamce donesu z procházky růže a tak jsem je chvíli hledala(byl prosinec!). Doma jsem pak zimou mamce koktala,kde jsou sakra náké růže…:-)).Takže radši neblbni,at nezblbneš…:-))
0 Nominace Nahlásit |
Jezdit v přeplněném MHD nejlépe někde uprostřed v uličce, hrát si s mincemi, málo se oblékat, napustit si ledovou vanu, jíst zkažené jídlo, nedodržovat základní hygienu.. fantazii se meze nekladou, nicméně bych to příliš nepřeháněl – dobu co strávíš doma léčením budeš muset následně pracně dohánět ve škole.
0 Nominace Nahlásit |
stačí jít mezi lidi, teď je plno viroz. Chřipku nechytíš ze zimy ale od druhého člověka.
0 Nominace Nahlásit |
Měl jsem stejný problém.Rada, kterou jsem dostal, byla – vypít
osolené kafe,horečka zaručena.
Se sebezapřením jsem to udělal,prohlédl si zblízka obsah žaludku,horečka
žádná.
Buď rád, Tíšku99,že jsi zdravej.Klidně i nápadně.
0 Nominace Nahlásit |
Poradím Ti a zítra nepůjdeš tam kam nechceš, dělali jsme to všichni na
škole a nikomu to nápadný nebylo.
Trochu Tě bude pálit oko, ale týden doma budeš.Večer před spaním si
nečisti zuby, ten plak (hodně) si dej mezi vnitřek oka a jdi spát.Ráno
budeš mít oko zalepené.Jdi k lékaři a uvidíš jak neuvidíš, napíše Ti
mastičku..
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4729 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.