Rytíř

Jak dlouho byste dokázali žít v podzemí, bez slunečního svitu a kontaktu s ostatními lidmi?

Zdroj obrázku: ChatGPT

Zajímavá 0 před 18 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

NEVÍM, ZKOUŠET TO NEBUDU.
Jak dlouho už tak, žijete Vy? 😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Rokio

Moc dlouho ne. Asi bych se za nedlouho zbláznil. Onemocněl bych například depresí. Mám rád pohyb a slunční svit.

0 Nominace Nahlásit

elkon

To se nedá říci, záleželo by to na mnoha okolnostech a v jakých podmínkách. Také zda by to bylo jen tak z plezíru, nebo by to bylo z nějakého důvodu nutné.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

A jak to mám vědět, jako? Jsa přinucen okolnostmi, asi docela dlouho – nebyl bych, v historii, první ani poslední.

Ale nerozumím smyslu otázky: to si mám vykopat nějakou noru, zalézt si tam a být tam co možná nejdéle, jenom aby byla ukojena tvá zvědavost? 🤪 Nebo jak to mám vědět?

Nesmyslný dotaz.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Musel by zde být přístup ke kvalitnímu sexu. Pak by se to dalo v pohodě ustát.

Takových 10 asiatek a 10 Italek by mohlo zajistit klidně i 5–10 let v bunkru, být tak povolné a čerstvé.

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Dle okolností, když na to přijde, tak jako nejzazší termín vidím „až do smrti“. Skromný fakt, že jsem nejskvělejší, nejkrásnější, nejúžasnější etc. ještě neznamená, že aspiruji na chůzi po vodě, proměnu vody ve víno aj. bejkárny. 😉

0 Nominace Nahlásit

Drap

Každý jinak. Pokud nevyzkoušíš, tak se to nedozvíš. Jsou to jen spekulace.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
aliendrone

zjentek>>> Já ti nwm bejku, ale USTÁT 10 rejží a 10 makarónek… 😮
Nemáš náhodou zmatu v termínech STÁT a VISET? 😉

I když hned z první mne napadá následující postup > ony udělají stojku a ty jim ho tam shora krásně spustíš. 😉 😁 😛

Nový příspěvek