Většinou to netrvá dlouho. Vezmeš vložku vajec, podáš ji tomu, komu je chceš darovat a je to. Déle to trvá pouze v případě, že ty vejce posíláš po někom.
0 Nominace Nahlásit |
Při první návštěvě vyplníte dotazník, kde uvedete všechny důležité informace z osobní i rodinné anamnézy a zdravotního stavu. Potom podstoupíte detailní gynekologické vyšetření, ultrazvuk a pohovor s psycholožkou. Pokud budou tato vyšetření v pořádku, následuje odběr krve – kontrola hladiny důležitých hormonů, testy na přenosná infekční onemocnění HIV, syfilis, žloutenky typu B a C, a genetické vyšetření.
Stimulace vaječníků obvykle trvá 8–14 dní a spočívá v asi desetidenní aplikaci hormonálních injekcí. V průběhu stimulace se dále dostavíte k 2–3 ultrazvukovým kontrolám.
Samotný odběr vajíček je prováděn ambulantně, v krátké celkové anestezii. Pod ultrazvukovou kontrolou se poševní cestou odsají vajíčka.
Po odběru si odpočinete 2 hodiny na lůžku a můžete odejít domů, vždy ale v doprovodu druhé osoby. Následujících 3–5 dní dní po odběru vajíček můžete slabě krvácet a cítit tlak v podbřišku.
Upravil/a: tvaruzekcz
0
před 1173 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem si hledala info. Darovat jsem zatím nebyla. Ale trvá to prý docela dlouho. Jen tři měsíce trvá stimulace pomocí injekcí. Ale taky k tomu hledám bližší info.
No, takto… Kamarádka byla darovat na IVF klinice Zlín a říkala, že to trvá tak dva měsíce. Od první konzultace, po odběr. Napřed je po konzultaci vyšetření a když vše dopadne dobře, tak se hned začne se stimulací. Během ní byla sledovaná. No a pak samotný odběr :) A ještě ten den šla domů :)
Ano ano, je to přesně tak… Trvá to cca 3 měsíce, protože je tam ta stimulace vajíček. Ta probíhá injekčně…
Ahoj, už je to nějaká doba, co jsi tu psala :) Jak jsi na tom teď? Byla jsi darovat? A byla jsi na té IVF klinice Zlín?
Jojo, dala jsem na rady a objednala jsem se na IVF kliniku Zlín. Mám za sebou konzultaci a musím říct, že tam to na mě působí naprosto skvěle. Věřím jim a to je prostě důležité.
Ahojky, taky se přidávám se stejným dotazem… a zajímalo by mě, jak jsi byla spokojená? Se vším… péče, personál, prostředí…?
Ahoj, jako myslíš na té IVF klinice Zlín? Hele, ona je to skvělá klinika, takže spokojenost naprosto maximální. Ty sis nakonec tuto kliniku vybrala? Spokojenost?
Jojo, taky jsem byla tam a musím říct, že jsem si nemohla vybrat líp. Skvělá klinika, se skvělou péčí! Opravdu, za mě ji mohu jedině doporučit.
Já jsem tam darovat vajíčka byla a musím říct, že spokojenost. Od prvního telefonátu. Darování vajíček je časově náročnější, protože probíhá tříměsíční stimulace vajíček, ale dá se vše zvládnout. Ta IVF klinika Zlín je opravdu skvělí opora a podpora.
Jako myslíš to darování vajíček? Ne, to je o první konzultaci, o stimulaci a o odběru… Ani tam pak neležíš, za pár hodin jdeš domu.
Ahojky, no a už jsi se rozhodla? Půjdeš darovat nebo už byla? A pro jakou kliniku ses nakonec rozhodla?
Já třeba hodně uvažuju o IVF klinice Zlín. Ta mi přijde super a hlavně, co jsem se tak koukala, tak je mezi klientkami hodně doporučovaná :)
Ano, tato klinika je super. Sama s ní mám jen tu nejlepší zkušenost. Ty jsi na klinice už byla? Jak to tam na tebe působí? :)
Ajooo, takže ty jsi na tom darování ještě nebyla? A už jsi se informala? Pro jakou kliniku ses nakonec rozhodla?
Aha, takže zdlouhavý proces to docela je. A je to bolestivá procedura? Kde jsi na to darování byla?
Ahoj, nebolí to. Ale je to prostě zdlouhavý, no… Hlavně ta injekční stimulace je taková na nic. Ale prostě nic, co by se nedalo zvládnout :)
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |