Tak se tady snažím ofotit tu obrazovku s tou lištou a poslat,ale mám to
pořád malé.Jaký je přesný postup.Do jakého programu,je to nejlepší
uložit.Já jsem to ofotila,uložila v malování a potom poslala přes
Nadapeny a je to pořád malé.Poradíte lepší postup? Děkuji
Doplňuji:
Přesně jak to popisuje Michal,jsem to udělala.Ale který mám teda poslat ten
odkaz z toho nadapeny,ať to není tak malé?
Ty výstřižky vím,že tam jsou,ale já to chtěla vyfotit i s tou tabulkou
a ta by mi zmizla.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? tom004 před 4856 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
asi posíláte špatný odkaz Pokud vím tento server nabízí víc druhů velikostí, náhled a pak plnou velikost.
Stisknete klávesu Print Screen(pokud chcete jen aktuální okno tak stiskněte současně klávesu Alt), V malování pok zvolíte Vložit a uložíte.
Existují i programy pro snímání obrazovky. Umí to slavné programy jako IrfanView, XnView, Gimp…
0 Nominace Nahlásit |
Jestli myslíš klasicky digifoto,tak,já fotky nahraji do PICASA,a takhle to vypadá.Jde to daleko lépe,bez všeho rušivého.Po úpravě v programu.Toto,je jen pro ilustraci.Jestli jsem to správně pochopil.:)
http://img.nadapenny.com/t20/11202/nadap151354195020232.jpg
0 Nominace Nahlásit |
win 7 maji ve start->programy->prislusenstvi zajimavy programek vystrizky. Pomoci toho muzete vyfotit tazenim mysi po obrazovce libovolne velky vyrez obrazovky a rovnou ulozit do png, jpeg…
0 Nominace Nahlásit |
http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/zachycovani_obrazovky/screenshoter/
0
před 4856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím jestli to správně chápu, ale pokud chces vyfotit obrazovku jako „plochu“ tak stačí klávesová zkratka FN+PRTSC (na notebooku, na PC to bude misto FN myslim SHIFT). To zmáčkni a pak si otevři Malování a tam dej vložit a ono ti to tam vloží:)
0
před 4856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pro AnnMary:Chápeš to sice správně,ale umím.Psala jsem se,jak to poslat,aby to nebylo malé!!!!!!!
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 725 |
Software |
Hardware |