Měl jsem jet dneska vlakem, ale odložil jsem cestu. Navíc, když je uzavřena Červenka, přes kterou projíždí rychlík na Prahu, by mne zajímalo, jak to vypadá v autobusech a vlacích. Určitě vlaky nejsou plné, lidé se nemačkají na chodbičkách, ale na druhé straně si nedovedu představit, že v rychlíku Vsetín Praha jede deset lidí. Zná někdo situaci? Děkuji.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? quentos před 1695 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Sleduj oficiální zdroje! Tranzit přes uzavřené území není vyloučen, jen by se tam nemělo zastavovat v zastávkách.
0 Nominace Nahlásit |
Nic se nemění, ale někde jsem četl, že bude vypravováno více spojů, aby necestovalo najednou velké množství lidí. To se ale týká spíš městské dopravy.
0 Nominace Nahlásit |
Máš pravdu. Ve vlacích a autobusech je méně lidí, ale doprava funguje v podstatě podle jízdního řádu.
0 Nominace Nahlásit |
Doprava funguje zdánlivě stejně, ale v některých městech je téměř nemožné ji používat. Zavedli tam totiž pravidlo, že se do dopravního prostředku nesmí bez roušky či respirátoru, no a rouška se nedá sehnat…
0 Nominace Nahlásit |
U nás je jízda autobusem zdarma, předními dveřmi se nenastupuje a vchází a vychází se prostředími a zadními dveřmi.
0 Nominace Nahlásit |
Jezdí téměř prázdné vlaky, a zrušili restaurační vagón. Prázdné hlavní nádraží v Praze je příjemná změna. Je tam bezpečněji.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek