Takže pěkná holka, která má třeba 4 ky, má dceru a ta bude mít stejnou velikost? Nebo ta holka má matku, která je ještě sexysymbol, ale dcera je plochá a opačně. Nebo dvě sestry atd. Uvažujeme o dospělých lidech a posuzujeme zdravé lidi. Nejde o příklady, které určitě vidíte na každém kroku, ale jak je to reálně? Děkuji.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, Savier před 523 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No ANO, protože pokud se podědí v MUŽSKÉ linii, tak jde zpravidla o nějaký „genetický průser“. 😉 😁 😁
Ale vážně – ohledně dědičnosti je u lidí MNOHO „záhad“ (běloši mají dítě ohořelý strom apod.), jejichž většina je ovšem SNADNO vysvětlitelná. Zpravidla to bývá otec, kdo „se diví“, jenže matka dítěte nikoliv, protože VÍ SVOJE! 😉 😁 😁
0 Nominace Nahlásit |
Nemyslím, že to je pravidlem, ale občas se to stane. Že jsou si děti s rodiči podobní, v některých rodinách to funguje v každé generaci, v jiných tolik ne.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud by bylo jasně daný, že se vše 100% vyplní dle předků, život by nás netěšil. Tak si to představ. Jedna by měla velké kozy anebo ku př. rakovinu a celá následná pokolení v linii ženského pohlaví by na tom byla stejně, čili sicher kozy, nebo rak. Bez výjimky.
0
před 522 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
aliendrone: Znáš kino Tsirk (1936)?
To je jedno z těch, co jsou u nás nedoceněné, ale ve světě naopak. Ale proč to píšu, protože v roce 1936, v SSSR za Stalina, měli černý dítě. To dítě bylo černý, jak samo uhlí z Donbasu, ale bylo to sovětský dítě, jmenovalo se James Lloydovič Patterson (typické ruské jméno, že? 😅), v době natáčení mu byly tři roky, no a jinak je to docela známý spisovatel. A le v tý době nebyl.
No tak to jenom dokazuje, že máš pravdu, že paní matka většinou ví, protože v SSSR měli všecko, no tak jak jinak by mohli mít negerský dítě v kino? 🤷♀️😎 Genetice sláva! 😂😂😂
Filip84>>> Neznám, neviděl jsem, ale spokojím se s tím, že TROCHU znám ženský (v rámci možností chápání tohoto fenoménu). 😉 😁 😁
Ale vybavila se mi superhláška z filmu „Smrtonosná past“ (myslím),
s Brucem Willisem.
„Promiň kámo, šel jsem jen tak kolem, zakopl a úplnou náhodou
jsem spadl čurákem rovnou do kundy tvý starý!“ 😁
😁 😁
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |